Ga naar de hoofdcontent
Vanaf 3 voorstellingen geniet je korting. Boek je keuzeabonnement via deze link!
(niet cumuleerbaar met andere reductietarieven)

Concertgebouw gastheer voor internationaal Building Simulation Congres

Concertgebouw gastheer voor internationaal Building Simulation Congres

Van 1 tot en met 3 september 2021 brachten KU Leuven en UGent het Building Simulation Congres naar Brugge. Het was al van 1985 geleden dat dit internationale congres in België plaatsvond.

Concertgebouw Brugge zette zijn deuren open voor 300 deelnemers op de eerste congresdag ‘Impact Day’. Bouwprofessionals, architecten, onderzoekers, studenten... volgden sessies rond het thema ‘gebouwpresentaties en gebouwsimulaties’. Deze sessies vonden plaats in het ganse Concertgebouw, zowel front- als backstage.

Het congres werd georganiseerd met technische ondersteuning van de Brugse firma Aventix. Traiteur Cardinal verzorgde alle catering, die - omwille van de Covid-19 maatregelen – volledig zittend gebeurde in de verschillende ruimtes.

We gaven het event een Concertgebouw-touch door af te sluiten met een privéconcert in de grote Concertzaal.

Bekijk de reportage

Dit congres bleef ook bij Kanaal Z niet onopgemerkt.

Organisator aan het woord

Concertgebouw Brugge vormde met haar professionele en artistieke toets de perfecte locatie voor de BS2021 Impact Day. Onderzoekers, academici, industrie, ontwerpers, architecten en beleid verzamelden in Brugge voor plenaire en parallelle inhoudelijke sessies, de zogenoemde Food for Thoughts. Via verzorgde koffiepauzes, een lekkere lunch en een heerlijk avondmaal genoten de aanwezigen van Food for Body. Afsluiten deden we met Food for Soul via een top-concert gebracht door young potentials. We kunnen ons geen betere locatie en ondersteuning voorstellen waar we deze 3 aspecten in alle volheid en kleur kunnen beleven.

 — organiserend comité van het Building Simulation Congres

Neem contact op

Ook interesse om uw event te organiseren in het Concertgebouw? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.
Deel dit nieuwsbericht