Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Concertgebouw Events op IMEX-beurs in Frankfurt

Concertgebouw Events op IMEX-beurs in Frankfurt

Eind mei nam Concertgebouw Brugge samen met Visit Bruges en BMCC deel aan de IMEX-beurs in Frankfurt. Een opwindende kans voor ons allemaal, want IMEX is een gerenommeerde vakbeurs voor de evenementen- en congresindustrie, en lokt jaarlijks duizenden professionals uit de hele wereld.

Onze deelname aan IMEX bood ons dan ook de mogelijkheid om ons als organisatie internationaal te profileren. Dankzij de samenwerking met Visit Bruges en BMCC konden we bovendien Brugge als interessante eventstad presenteren aan een breed publiek van potentiële klanten en partners.

Collega's An Merlier en Katrien Van Eeckhoutte legden contact met gerenommeerde zalen met een bloeiende zaalverhuurwerking zoals Alte Oper uit Frankfurt en Barbican uit Londen. Deze ontmoetingen bieden uiteraard nieuwe mogelijkheden voor samenwerking en uitwisseling van expertise met andere toplocaties in Europa. 

Daarnaast was IMEX een uitstekende gelegenheid om nieuwe zakelijke contacten te leggen en bestaande relaties te versterken. Zo konden we  netwerken met professionals uit verschillende sectoren en potentiële klanten ontmoeten, wat hopelijk resulteert in waardevolle samenwerkingen en een toename van het aantal boekingen en dat kan op zijn beurt de groei en het succes van ons Concertgebouw bevorderen.

Bovendien maakten we  kennis met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de evenementenindustrie. IMEX bood een breed scala aan educatieve sessies, workshops en presentaties van experts, waardoor we onze kennis en vaardigheden konden vergroten.

Tot slot versterkte onze deelname aan IMEX de positie van Concertgebouw Brugge en Brugge als toonaangevende bestemming voor evenementen en congressen.  

Deel dit nieuwsbericht