Ga naar de hoofdcontent
Ontdek seizoen 2024/25 vanaf 25 april op onze website.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Wiener Johann Strauss Konzert-Gala

K&K Philharmoniker

zo 11 feb. 2018 -17.00
beginuur 17.00
met pauze
Alle prijzen zijn inclusief boekingskosten.

Tickets

- Balie In&Uit Brugge
- www.ticketsbrugge.be

Levendige Weense muziekcultuur met een fris levensgevoel – het "Wiener Johann Strauss Konzert-Gala" met de K&K Philharmoniker komt alle beloften na! Beminnelijke ongedwongenheid en een vlot tempo garanderen de Oostenrijkse levenswijze.

Meer dan een miljoen bezoekers in 19 Europese landen lieten zich meeslepen met de opgemonterde en jeugdige charme van de exportschlager "Made in Austria" van Matthias Georg Kendlinger. Deze 22ste Europese tournee loopt van 27 december tot 26 februari 2018 – met concerten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen en Oekraïne.

De K&K Philharmoniker wekken de melodieën van de Strauss-dynastie op charmante wijze opnieuw tot leven. Ook dit seizoen mochten de traditionele toegiften "Donauwalzer" en "Radetzky-Marsch" de kroon op het werk zetten.

"Weens, nostalgisch, gewoon goed!" (Volkskrant van Leipzig)

Eens te meer dragen de originele optredens van het Oostenrijkse K&K Ballett bij tot het sympathieke karakter van deze concertreeks. Onvergetelijk hierbij blijft Gerlinde Dill, die haar stempel nadrukkelijk op deze formatie drukte en meer dan 20 jaar lang choreografieën voor het wereldberoemde Weense nieuwjaarsconcert maakte.

organisator

Royal Event Management GmbH

zo 11 feb. 2018 -17.00
beginuur 17.00
met pauze
Alle prijzen zijn inclusief boekingskosten.

Tickets

- Balie In&Uit Brugge
- www.ticketsbrugge.be