Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Het Concertgebouw ziet jouw gezondheid als hoogste prioriteit. We annuleren alle publieke evenementen t.e.m. 19 april. Alle ticketkopers zullen persoonlijk gecontacteerd worden. Volg de laatste evoluties op onze website. lees meer
menu
menu

Voorstellingen

Laat je overdonderen door een symfonisch concert of een wervelende dansvoorstelling en geniet van een aantrekkelijke groepskorting van 15% (vanaf 15 personen).

Vraag naar de beschikbaarheid van de voorstelling die jou het meest aanspreekt. We geven je alvast enkele tips mee per genre die geknipt kunnen zijn voor jouw groepsbezoek.

Neem alvast ook een kijkje tussen onze familievoorstellingen! Muziek, dans en muziektheater met een heerlijke knipoog voor piepjonge oortjes, ervaren rotten en iedereen daartussen! De perfecte invulling voor een groepsuitstap op zondagnamiddag.

Praktisch

  • Je kan als groep ruim op voorhand een optie nemen op het gewenste aantal tickets. Pas vijf weken voor de voorstelling wordt het definitieve aantal tickets afgerekend. Info en reserveren via groepen@concertgebouw.be of +32 50 47 69 99.
  • Vanaf 15 personen krijg je met je groep 15% korting.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook voor kansengroepen bieden we heel wat mogelijkheden. Contacteer ons voor een voorstel op maat.
  • Combineerbaar met een drankje in het Concertgebouwcafé of een privé-ontvangst in een van de ruimtes met uitzicht op de historische binnenstad.

Arrangementen

Genieten van een concert of dansvoorstelling, kan ook gecombineerd worden met een privé-receptie, walking dinner of exclusief diner in een van onze unieke zalen met uitzicht op de Brugse binnenstad.
 Pagina inhoud

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *