Ga naar de hoofdcontent
Verkoop 2024/25 is gestart. Bestel een keuzeabo en krijg al korting vanaf 3 voorstellingen.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

UiTPAS

UiTPAS Regio Brugge is de vrijetijdspas waarmee je altijd voordelig deelneemt aan tal van cultuur-, sport- en jeugdactiviteiten. Bovendien spaar je in de deelnemende gemeenten in héél Vlaanderen telkens punten die je kan inruilen voor leuke voordelen of interessante kortingen.

Spaar punten

Met je UiTPAS spaar je op tal van activiteiten punten die je kan inruilen voor leuke voordelen of interessante kortingen. Je kan punten sparen door je kaart of  UiTPAS-app te scannen aan het zuiltje na de ticketcontrole in de Inkomhal. 

Haal meer uit je UiTPAS met de app

In de UiTPAS-app zitten alle voordelen van je UiTPAS handig bij elkaar - van punten sparen tot omruilen. Je fysieke kaart? Die hoef je niet meer op zak te hebben. 

Installeer de UiTPAS-app

Ruil punten

Met je gespaarde punten kan je heel wat voordelen omruilen. Punten kunnen omgeruild worden aan onze kassa (tijdens Circuit of voor een voorstelling); via de ticketlijn (078 15 20 20) of via de balie van In&Uit.

Alle voordelen met de pas kan je bekijken op uitpas.be/voordelen-zoeken.

Kansentarief

 Personen met een beperkt budget kunnen in aanmerking komen voor een UiTPAS met kansentarief. Met deze UiTPAS heb je bij deelname aan de activiteiten van UiTPAS Regio Brugge-aanbieders recht op 80% korting. Bekijk de voorwaarden

  • Korting enkel op het eigen programma van Concertgebouw Brugge, online of aan de balie mits invoeren van UiTPAS-nummer, niet cumuleerbaar met andere kortingen
  • Meer over de UiTPAS kan je lezen op www.uitpasregiobrugge.be 

Via het Brugse Netwerk Vrijetijdsparticipatie is er ook een aanbod aan gratis Concertgebouwtickets voor mensen met een beperkt budget. Om van deze aanbieding gebruik te maken, kom je het beste eerst eens op gesprek. Een afspraak maak je telefonisch via 050 32 63 40 of via mail naar vrijetijdsparticipatie@ocmw-brugge.be.

Meer info  

Waar koop je jouw UiTPAS?

In & Uit op 't Zand. Breng je identiteitskaart mee.