Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Toerisme

Tour & travel

Cultuur-reis

Het Concertgebouw heeft alle troeven in huis om (cultuur)toeristen een geweldige tijd in ons huis te bezorgen. Onze locatie aan de rand van de historische binnenstad is een groot pluspunt voor organisatoren van cultuur-toeristische reizen. Daarnaast biedt onze programmering een fijne mix van concerten, boeiende festivals en verdiepende activiteiten die de perfecte ingrediënten voor een boeiende cultuurreis vormen. Concerten en voorstellingen vinden vaak ook extra muros plaats. Zo laat je je meteen ook verrassen door minder bekende plekken in de stad. Op de site van Visit Bruges lees je meer over de troeven van Brugge als cultuurstad.

Overnachten

Combineer een concert met een overnachting. In onze directe omgeving bevinden zich heel wat hotels in verschillende prijscategorieën met voldoende capaciteit voor groepen. Surf naar de site van Brugge of bel +32 50 44 46 46 voor meer info.

Neem contact op via groepen@concertgebouw.be of +32 50 47 69 99 en wij helpen je een boeiend reisprogramma samen te stellen, ook voor data die nog niet staan aangekondigd op onze website.