Ga naar de hoofdcontent
Verkoop 2024/25 is gestart voor Vrienden en Keys-leden. Boek nu & word Vriend.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

The future is now
Na een seizoen in het teken van geboorte, zetten we onze tocht doorheen de grote levensfasen verder met een programma dat zich laat inspireren door 'coming of age', het opgroeien van kind tot volwassenheid. Transformeer mee in muziek en dans, klankkunst en expo's, festivals en happenings, lezingen en ontmoetingen.
Een lentefrisse seizoensbrochure

Een lentefrisse seizoensbrochure

Een lentefrisse seizoensbrochure
Viel onze brochure nog niet bij jou in de bus, of hou je ervan om digitaal te bladeren en te snuisteren? We bedienen je graag op je wenken! Doorspit ons programma op zoek naar jouw ultieme favorieten, spannende ontdekkingen en alle nieuwtjes rond een kraakvers seizoen.
sightways

Vijf nieuwe topstukken

Er verschijnen weer vijf nieuwe topstukken uit vijf verschillende eeuwen op die bucketlist van live te beleven werken. Kom ze hier afvinken!

Seizoensdenker Caroline Vrijens Koen Broos

Seizoensdenker Caroline Vrijens

Seizoensdenker Caroline Vrijens Koen Broos
In het seizoen waarin ‘coming of age’ centraal staat, is niemand beter geplaatst om de rol van seizoensdenker op zich te nemen dan Caroline Vrijens. Sinds augustus 2019 is zij immers Vlaams kinderrechtencommissaris. Met haar ruime expertise en kennis zal ze het komende seizoen stofferen en verrijken via een keynote, deelname aan gesprekken en columns.
Seizoenskunstenaar Antoine Grenez

Seizoenskunstenaar Antoine Grenez

Seizoenskunstenaar Antoine Grenez
Antoine Grenez is een multidisciplinaire kunstenaar uit Brussel. Hij wordt gedreven door het verlangen om bloot te leggen wat net onder de oppervlakte van de werkelijkheid zit en dat het liefst via zijn favoriete medium, fotografie. Voor de seizoensfoto's betrokken Antoine Grenez en het Concertgebouw een aantal jongeren uit de regio rond Brugge in een reeks workshops.

Laat je gidsen

Deep listening Jan Darthet

Deep listening

Deep listening Jan Darthet
In een wereld die zeer sterk oog heeft voor de visuele cultuur, kiezen wij ervoor om van het gehoor de poort naar de wereld te maken. Onder de term ‘deep listening’ duiken we diep in de klank en reizen we naar repertoire en instrumenten uit diverse muzikale werelden. Maar ook het geluid van alledag of bijzondere klankinstallaties laten we ten volle binnenkomen. Zo gebeurt luisteren niet passief in het oor, maar wordt het een creatieve actie die het hele lichaam beroert. Het concept wordt doorheen het hele cultuurjaar concreet uitgespit in ons programma én ons gebouw.

Huis voor artiesten