Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
menu
menu

Studio GUGA - 'ONGEHOORD'

Organisator: Comedyshows

za 01 feb 2020 -20.00
Externe verkoop
Concertzaal
beginuur 20.00
verwacht einduur 22.05

Tickets

Telefonisch via 0484 22 63 87 of online

Organisator

Comedyshows.be

ONGEHOORD

We kennen Radio Guga, de band rond maestroloog Guga Baul, als een coverband van formaat. Maar momenteel werken ze onder de nieuwe naam “Studio Guga” aan een heel bijzonder nieuw verhaal: een eerste studioplaat.

‘ONGEHOORD!’. Want zelfs de geïmiteerde artiesten hebben hun nummer nog nooit gehoord. En zomaar in de muzikale krochten duiken van een bekende muzikant, dat hoor je eigenlijk niet te doen. Tenzij je Guga Baul heet.

Muziekfenomeen Jean Blaute was zo enthousiast toen hij de eerste demo’s hoorde, dat hij de productie voor deze plaat meteen op zich heeft genomen. Want wie anders dan Jean weet beter hoe je de sound van elke artiest kan grijpen? Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, De Kreuners, Clouseau of Het Zesde Metaal: in de gedaante van Guga Baul en de zijnen krijgen ze allemaal een gloednieuw nummer. Beschouw Jean dus gerust als de “vijfde Beatle” van Studio Guga.

Er zullen uiteraard ook radio-singles volgen, zoals het een echt studioalbum betaamt. De vraag zal dus niet zijn: “Welke artiest doet Guga nu na?”, maar “Herken jij Studio Guga als je de band op de radio hoort?”.

Onze website bevat zowel voorstellingen van het Concertgebouw als van derden. De voorstellingen van derden worden gecommuniceerd onder de noemer ‘Ook in het Concertgebouw’.

za 01 feb 2020 -20.00
Externe verkoop
Concertzaal
beginuur 20.00
verwacht einduur 22.05

Tickets

Telefonisch via 0484 22 63 87 of online

Organisator

Comedyshows.be

getipt voor jou

Deel deze voorstelling

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *