Ga naar de hoofdcontent
Ontdek seizoen 2024/25 vanaf 25 april op onze website.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Soulsister 2020

Organisator: Concertevents

Geannuleerd
vr 15 mei 2020
Het concert is geannuleerd. Tickethouders van deze voorstelling worden persoonlijk gecontacteerd in verband met de ticketregeling.

Chemie, magie: Jan Leyers en Paul Michiels hebben het samen altijd gehad.

Het concert wordt verplaatst naar 11 juni 2021

Muziekbroeders van toen ze in 1985 nog half voor de grap The Soul Sisters heten, leveranciers van magische songs, van het debuut “You get to me” via mijlpalen als “Like a mountain” en de wereldhit “The way to your heart” naar het rijpere werk: de inmiddels klassieke albums “Heat”,“Broken” en “Swinging like big dogs” met de hits "Through before we started", "Facing love", "Changes", "Locks and keys" en zovele andere.

Live bleef al die jaren de chemie intact, met Jan als hart en brein van de groep en Paul als lichaam en ziel. Soul, pop, slimme rock: het duo kon het allemaal aan en deed het op op talloze binnen- en buitenlandse podia vonken en vlammen. Na de “definitieve” split in 1995, waren er in latere jaren eerst voorzichtige en daarna meer voldragen tijdelijke reünies, uiteindelijk vanaf 2017 bekroond met een wegens groot succes altijd maar uitwaaierende 30 jaar Soulsister-tournee. In 2020 staan de heren er weer, met volle overtuiging, trots op wat ze samen hadden, hebben en zullen hebben, èn met nieuw werk dat naast de hits — die ze zeker allemaal zullen spelen — zal staan.

Het jaar wordt op 12 maart 2020 in stijl ingezet met een Rewind-concert in de Ancienne Belgique, waarbij Soulsister hommage  brengt aan het album “Heat”, dat zijn 30-jarig jubileum viert. Daarna komt de hitmachine pas goed op gang … mét op 15 mei 2020 een uniek concert in het Concertgebouw van Brugge in een uitgebreide bezetting, compleet met blazers, percussionist en algehele feest- en speelvreugde. 

Genoeg om heel hard naar uit te kijken, dus. Soulsister is terug, en hoe.

Onze website bevat zowel voorstellingen van het Concertgebouw als van derden. De voorstellingen van derden worden gecommuniceerd onder de noemer ‘Ook in het Concertgebouw’.

Geannuleerd
vr 15 mei 2020
Het concert is geannuleerd. Tickethouders van deze voorstelling worden persoonlijk gecontacteerd in verband met de ticketregeling.