menu
menu

Slow Cooking

Hoe trager de bereiding, hoe beter de smaak

dit event is onderdeel van

SLOW(36h)

wo 20 feb 2019 19.30
Vormingplus regio Brugge
beginuur 19.30
verwacht einduur 22.15
Tickets
Externe verkoop

De kracht van koffie, de smaak van tijd

Twee workshops bij Vormingplus laten je bijna letterlijk proeven van tijd. Kok Carl Delaey introduceert je in de wondere wereld van het fermenteren, opleggen, pekelen, inmaken … Marjolein Vermeersch brengt je de kneepjes van trage koffie bij. Uiteraard kan er ook geproefd worden!

programmaboekje

uitvoerders

Marjolein Vermeersch: docent koffieworkshop

partners

In samenwerking met Vormingplus

wo 20 feb 2019 19.30
Vormingplus regio Brugge
beginuur 19.30
verwacht einduur 22.15
Tickets
Externe verkoop

getipt voor u

Deel deze voorstelling

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *