Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
We hanteren voor alle publieke voorstellingen het Covid Safe Ticket. Lees alle coronamaatregelen
menu
menu

Samen naar een voorstelling

Muziek, dans en zoveel meer

Symfonische toporkesten, gerenommeerde dansgezelschappen, intieme kamermuziek of verfrissend muziektheater. Er is voor elke groep een gevarieerd aanbod van hoog niveau. Elke voorstelling valt te combineren met een aangepaste inleiding of een bezoek aan het gebouw. Alles perfect op maat gesneden voor een groep van jongeren en met 50% korting voor -26-jarigen.

Maar er is meer.  Voor de individuele jongere (niet voor groepen) selecteerde onze jongerengroep Soundcast voor hun leeftijdsgenoten 7 voorstellingen die amper € 7 kosten.

Mogen we je bijzondere aandacht vragen voor ‘Electric Life’, een dansvoorstelling op muziek van Stravinsky’s Petrouchka, live gebracht door Brussels Philharmonic. Negen jongeren tussen 15 en 24 jaar spelen het dak eraf van ons Concertgebouw. De choreografie is in handen van Thomas Vantuycom en Elisabeth Borgermans.
Schoolvoorstellingen op 28 april 2022 om 11 en 14 uur. Reserveren via: educatie@concertgebouw.be. Info over deze voorstelling: www.electriclife.be 
Avondvoorstelling op 29 april 2022 om 20 uur. Reserveren vanaf 22 juni via www.concertgebouw.be 

'Jongeren en liefde. Moeten ze daar niet in worden ingewijd? Daarom trokken we met 25 leerlingen naar de opera ‘Don Giovanni’. Voor middelbare studenten is het eerst genieten van de architectuur van het Concertgebouw. Daar komt de muziekervaring bovenop.Als kers op de taart was Don Giovanni na de opera nog eens zo lief om ons ‘backstage’ te ontvangen.'

— Frédéric Caulier, leerkracht Sint-Jozef-Klein-Seminarie, Sint-Niklaas

Prijs

Tarieven voor groepen

 • vanaf 15 personen
 • -26 jaar: 50% korting per ticket
 • +26 jaar: 15% korting per ticket
 • eenmalige boekingskost: € 6 per voorstelling
 • Info en reservatie: 050 47 69 99 of groepen@concertgebouw.be                               
 • Gratis voor begeleiders van een groep

Tarieven voor individuen

 • -26 jaar: 50% korting per ticket
 • -26 jaar: 7x7 actie of € 7 per voorstelling uit deze selectie van Soundcast, de jongerengroep van het Concertgebouw.   
 • +26 jaar: standaardtarieven

Meer info of inschrijven

Voor groepen

 • Minder dan 15 personen: reserveer online of via de Ticketlijn +32 (78) 15 20 20 (Open van ma-vr: 14.00 - 17.00 uur. Gesloten op feestdagen.)
 • Vanaf 15 personen: +32 50 47 69 99 of groepen@concertgebouw.be 

 Voor individuen

- Reserveer online of via de Ticketlijn +32 (78) 15 20 20


Bij bijna elke voorstelling is er 45 minuten voor aanvang een inleiding. Gratis op vertoon van een ticket voor de voorstelling.

 

'Een groot symfonisch orkest, een geweldig koor, fantastische solisten, een begeesterde verteller en prachtige illustraties … Het concert ‘Peer Gynt’ was een schitterend totaalpakket dat heel erg in de smaak viel bij 120 jongeren van onze kunstacademie. De uitstap naar het Concertgebouw Brugge zal nog lang blijven nazinderen! Dankbaar voor deze onvergetelijke concertbeleving kijken we uit naar meer van deze mooie projecten.' 

— Aïda Van de Perre, DKO Beveren 

Foto's

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

 •  *