Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Concertgebouw Circuit is open tijdens het weekend. Voorlopig zijn er nog even geen voorstellingen. vaakgestelde vragen
menu
menu

Rob De Nijs - 60 jaar artiest

Organisator: Concertevents

Uitgesteld
vr 26 jun 2020
Dit event werd uitgesteld. Tickethouders van uitgestelde events worden persoonlijk gecontacteerd zodra de nieuwe datum bekend is.

Het concert wordt verplaatst naar 24 oktober 2020. De tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.  Meer info op de website van de organisator Concertevents.

De zanger van de popgroep ‘The Apron Strings’ uit Amsterdam had natuurlijk nooit kunnen vermoeden dat hij 60 jaar later nog steeds actief zou zijn als zanger.
De carrière van de toen 18-jarige zanger stond nog in de kinderschoenen.
Pas na het winnen van een talentenjacht van de platenfirma ‘Phonogram’ (1962) als zanger van ‘The Lords’ kwam er pas echt schot in zijn carrière.
Zes decennia aan muziek zal voorbijkomen in deze nieuwe theatershow.
De hele repertoirekast zal wordt geplunderd en Rob staat stil bij de vele verhalen en anekdotes die aan de verschillende liedjes verbonden zijn.

Spoiler-alert: Deze theatershow bevat veel hits en klassiekers, maar ook wat onbekendere pareltjes uit 60 jaar Rob-de-Nijs-muziek. U bent gewaarschuwd.

Onze website bevat zowel voorstellingen van het Concertgebouw als van derden. De voorstellingen van derden worden gecommuniceerd onder de noemer ‘Ook in het Concertgebouw’.

Uitgesteld
vr 26 jun 2020
Dit event werd uitgesteld. Tickethouders van uitgestelde events worden persoonlijk gecontacteerd zodra de nieuwe datum bekend is.

meer weten over de artiesten?

getipt voor jou

Deel deze voorstelling

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *