Ga naar de hoofdcontent
Verkoop 2024/25 is gestart. Bestel een keuzeabo en krijg al korting vanaf 3 voorstellingen.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

RHYTHM OF THE DANCE 25th Anniversary Tour

Organisator: Concertevents

zo 28 apr. 2024 -20.00
Externe verkoop
Concertzaal
beginuur 20.00
verwacht einduur 22.20
met pauze
Alle prijzen zijn inclusief boekingskosten.

Tickets - In&Uit Brugge

Organisator

Concertevents

Ierse danssensatie ‘Rhythm of the Dance’ komt op 28 april 2024 met ‘25th Anniversary Tour’ naar Brugge

De Ierse danssensatie ‘Rhythm of the Dance’ gaat in 2024 op wereldtournee met zijn ‘25th Anniversary Tour’ en houdt op 28 april 2024 halt in Concertgebouw Brugge.  Het door meer dan 14 miljoen toeschouwers wereldwijd bejubelde ‘Rhythm of the Dance’ neemt het publiek al jarenlang mee op een adembenemende en opwindende reis door de geschiedenis van Ierland door traditionele Ierse dans en muziek te combineren in een opzwepende liveshow. Hun ongelooflijke ‘25th Anniversary Tour’ creëert een nieuw tijdperk in Iers entertainment, met een schat aan Iers talent, wereld- en Ierse kampioensdansers, enkele van de beste traditionele muzikanten en zangers die hun gelijke niet kennen.

Sinds de creatie van ‘Rhythm of the Dance’ (aanvankelijk werd de show opgezet voor een tournee van 3 weken door de Verenigde Staten) toert de show onafgebroken internationaal en wordt jaar na jaar bedolven onder lovende kritieken. Door traditionele Ierse dans en muziek te combineren met de modernste podiumtechnologie, bezorgt deze twee uur durende extravaganza het publiek al jarenlang een opwindende, energieke en unieke totaalbeleving.

‘Rhythm of the Dance’ blijft zich ontwikkelen dankzij het constante streven naar perfectie van de regisseur/producent, choreograaf en componist om de show fris en interessant te houden. Meer dan 14 miljoen mensen in 52 landen genoten reeds met volle teugen van dit opzwepende spektakel en in 2024 pakt ‘Rhythm of The Dance’ uit met een vernieuwde, waanzinnige liveshow tijdens hun ‘25th Anniversary Tour’.

Live muzikanten, zangers en dansers van wereldklasse zorgen in een fenomenale productie voor een weergaloze mix van pulserende ritmes en verbazingwekkend snel uitgevoerde choreografieën. Laat je meevoeren op een adembenemende reis doorheen de geschiedenis van Ierland, van het oude, rijk aan legenden en mythen, tot het moderne, stedelijke Ierland van vandaag.

 

Onze website bevat zowel voorstellingen van het Concertgebouw als van derden. De voorstellingen van derden worden gecommuniceerd onder de noemer ‘Te gast in het Concertgebouw’.

zo 28 apr. 2024 -20.00
Externe verkoop
Concertzaal
beginuur 20.00
verwacht einduur 22.20
met pauze
Alle prijzen zijn inclusief boekingskosten.

Tickets - In&Uit Brugge

Organisator

Concertevents

Meer beleven in het Concertgebouw?

Meer beleven in het Concertgebouw?

Meer beleven in het Concertgebouw?
De mooiste muziek, de opwindendste dans of een origineel parcours doorheen het gebouw met kunst en architectuur? Kies hier je favoriete voorstelling uit ons aanbod of lees er de laatste nieuwtjes van voor en achter de schermen op na.
Welkom in ons Concertgebouwcafé

Welkom in ons Concertgebouwcafé

Welkom in ons Concertgebouwcafé
Geniet van een van onze seizoensgebonden gerechten. De menukaart is een mix van vaste sterkhouders en frisse nieuwkomers, met een focus op lokale leveranciers en seizoensgebonden ingrediënten. Of kom na de voorstelling napraten bij een goed glas.