Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
menu
menu

Good to know

Cloakroom

For safety reasons, use of the cloakroom is compulsory. The cloakroom is free. It is monitored until fifteen minutes after the performance.

Verdiep je in de voorstelling

Programmaboekje

Bij zowat elke voorstelling krijg je een gratis programmaboekje met meer info en achtergrondteksten. Vanaf enkele dagen voor de voorstelling kan je de boekjes ook gratis downloaden.

Inleidingen

De meeste voorstellingen worden voorafgegaan door een gratis inleiding, die je binnenloodst in het programma of meer uitleg geeft over de voorstelling. Indien er geen inleiding voorzien is, dan is er vaak een nagesprek. Kijk op je ticket voor meer info over de inleiding of het nagesprek.

Tentoonstellingen

Het Concertgebouw ontpopt zich de afgelopen jaren steeds meer tot expositie- en tentoonstellingsruimte voor fotografen. Bekijk hier onze lopende en komende tentoonstellingen.

Cursussen, workshops, documentaires, lezingen en debatten

In de marge van ons podiumkunstenprogramma nodigen we je graag uit om je te verdiepen in het thema van een voorstelling of festival tijdens een cursus, workshop, lezing, debat of documentaire. Deze verdiepende activiteiten zijn veelal gratis op vertoon van een ticket voor de bijbehorende voorstelling. Boventiteling Bij de meeste vocale concerten voorzien we Nederlandstalige boventiteling.

Blijf op de hoogte

Via e-mail

Enkele dagen voor het concert sturen we je een e-mail met alle praktische info. Zo ben je nog beter voorbereid op je bezoek aan het Concertgebouw.

Via Facebook

We maken van bijna elke voorstelling uit ons eigen programma een evenement aan op Facebook. Die kan je vinden in onze Facebookkalender. Blijf op de hoogte van de voorstellingen door in het Facebookevenement te klikken op ‘deelnemen’ of ‘geïnteresseerd’.

Too late

Late arrivals are allowed in during the first interval (if possible). Entry to the hall cannot be guaranteed. 

During a concert

You are kindly requested not to make video or sound recordings, to turn off your mobile phone when you enter the auditorium and to try to keep coughing to a minimum.