Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Het Concertgebouw ziet jouw gezondheid als hoogste prioriteit. We annuleren alle publieke evenementen t.e.m. 19 april. Alle ticketkopers zullen persoonlijk gecontacteerd worden. Volg de laatste evoluties op onze website. lees meer
menu
menu

NIEUWS | Concertgebouw Brugge limiteert het aantal aanwezigen op voorstellingen en congressen

NIEUWS | Concertgebouw Brugge limiteert het aantal aanwezigen op voorstellingen en congressen
 
Het Concertgebouw volgt de richtlijnen van de overheden om geen indoor evenementen met meer dan 1000 aanwezigen te laten doorgaan. Het limiteert momenteel het aantal aanwezigen op de geplande events in de komende maanden. Deze maatregel geldt zowel voor evenementen in eigen beheer als evenementen van zaalhuurders. Er worden geen eigen evenementen geannuleerd, onder voorbehoud van eventuele nieuwe evoluties en/of verdergaande overheidsregelgeving.
 
Het Concertgebouw treft voorzorgsmaatregelen zoals de sensibilisering van het publiek om besmetting onder de bezoekers, artiesten en medewerkers te vermijden en zorgt voor permanente ventilatie van de concertzalen met 100% verse lucht.

Het Concertgebouw blijft de situatie op de voet volgen in nauw overleg met de overheden, zaalhuurders en gezelschappen. We houden het publiek op de hoogte van de recentste evoluties via deze website.

 

Persbericht met opmaak

Een antwoord op vaak gestelde vragen 

Deel dit nieuwsbericht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *