Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
COVID-19. De ticketverkoop van ons nieuwe seizoen stellen we voorlopig uit. Onze voorstellingen tot eind juni zijn geannuleerd. We kijken uit naar een veilige heropstart. meer info
menu
menu

Hoe gaat Concertgebouw Brugge om met het coronavirus?

Hoe gaat Concertgebouw Brugge om met het coronavirus?
Het Concertgebouw ziet jouw gezondheid als hoogste prioriteit. We nemen dan ook onze verantwoordelijkheid op om de verspreiding van het coronavirus mee tegen te gaan. Met pijn in het hart moesten we alle voorstellingen in ons eigen artistieke programma tot en met eind juni annuleren of verplaatsen. Ook ons Concertgebouw Circuit en het Concertgebouwcafé blijven tot nader order gesloten. We houden je nauwgezet op de hoogte van verdere evoluties via onze website, sociale media en persoonlijke nieuwsbrieven. Heb je vragen? De lijst met veelgestelde vragen hieronder kan je hopelijk een antwoord bieden.

Katrien Van Eeckhoutte

algemeen directeur

‘Uiteraard zullen we onze deuren pas openen als we de veiligheid van de toeschouwers kunnen garanderen. Er komt een duidelijk in- en uitstroomplan voor het publiek waarbij een veilige afstand gegarandeerd en kruisen van publieksstromen uitgesloten is. Ons zaalplan wordt herschikt. (…) Het spreekt vanzelf dat we extra inzetten op hygiëne (…) Vestiaires en pauze worden in vraag gesteld. (…) Het belangrijkste is dat de mensen die bij ons komen zich veilig voelen.’

uit: Krant van West-Vlaanderen, 21.05.2020

‘Uiteraard zullen we onze deuren pas openen als we de veiligheid van de toeschouwers kunnen garanderen. Er komt een duidelijk in- en uitstroomplan voor het publiek waarbij een veilige afstand gegarandeerd en kruisen van publieksstromen uitgesloten is. Ons zaalplan wordt herschikt. (…) Het spreekt vanzelf dat we extra inzetten op hygiëne (…) Vestiaires en pauze worden in vraag gesteld. (…) Het belangrijkste is dat de mensen die bij ons komen zich veilig voelen.’

uit: Krant van West-Vlaanderen, 21.05.2020

FAQ SEIZOEN 20—21

Wanneer start de ticketverkoop voor het nieuwe seizoen?

Op dit moment kunnen we je helaas nog geen data meegeven voor de start van de voorverkoop. Van zodra we beter de nodige maatregelen voor een veilige concert- en dansbeleving kunnen inschatten, prikken we een datum voor de start van de ticketverkoop en brengen we je op de hoogte via onze nieuwsbrief (schrijf je in onderaan deze pagina) en Facebook.

De meest actuele info vind je sowieso steeds op concertgebouw.be/tickets.


Kan ik alvast een verlanglijstje aanleggen?

Het is mogelijk om online je verlanglijstje aan te maken. Hiervoor log je in op onze website. Vervolgens kan je per voorstelling aangeven of je deze wil toevoegen aan je verlanglijstje via deze knop onder de datum van het event:Eens het (aangepaste) programma voor de start van het seizoen vaststaat, zal in dat lijstje duidelijk zijn aangegeven welke voorstellingen eventueel geannuleerd zijn. 


Ik ontving geen brochure van het nieuwe seizoen met de post maar wil er wel graag een. Hoe kan ik die ontvangen?

Ontving je nog geen seizoensbrochure, en wil je behalve de elektronische versie ook een papieren exemplaar? 

  • Stuur een mailtje naar info@concertgebouw.be met de vraag om een brochure te ontvangen per post
  • Je kan een brochure ophalen in In&Uit Brugge ,  van maandag tot zaterdag van 10.00-17.00 en op zon - en feestdagen van 10.00-14.00.


Zal het seizoen zoals het er nu uitziet in zijn integraliteit te zien zijn vanaf september? 

We beseffen ten volle dat ons programma voor komend najaar wellicht niet integraal of in de gebruikelijke omstandigheden te zien zal zijn. Niet alleen stellen we de veiligheid van ons publiek voorop, we moeten ook rekening houden met de planning van onze artiesten. Kunnen we hen voldoende veiligheid op het podium garanderen? Kunnen internationale artiesten tot in Brugge geraken? Hebben gezelschappen hun repetitieperiode kunnen organiseren zoals gepland en zijn ze klaar voor uitvoering? Het spreekt voor zich dat we je via nieuwsbrieven, sociale media en website nauwgezet op de hoogte zullen houden. Ben je nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief? Dat kan helemaal onderaan deze pagina. 


Kunnen we ons houden aan de anderhalvemeter-norm als we het Concertgebouw bezoeken of een voorstelling bijwonen (eens dat weer mag)?

Uiteraard zullen we onze deuren pas openen als we de veiligheid van de toeschouwers kunnen garanderen. Er komt een duidelijk in- en uitstroomplan voor het publiek, waarbij een veilige afstand gegarandeerd en kruisen van publieksstromen uitgesloten is.


Wat met de drukte aan de vestiaire?

Indien de afstandsregel van anderhalve meter behouden moet worden, zullen wij die uiteraard volgen. We werken dan ook een duidelijk in- en uitstroomplan voor het publiek, waarbij een veilige afstand gegarandeerd en kruisen van publieksstromen uitgesloten is. Van zodra we meer duidelijkheid hebben, zullen we uitgebreid en helder communiceren over de richtlijnen en de aanpak van het Concertgebouw onder deze richtlijnen.


Zullen er bij de voorstellingen vanaf september (of wanneer deze worden toegelaten) minder mensen in de zaal zitten?

Op dit moment hebben we nog geen zekerheid over de organisatie van voorstellingen na 31 augustus. We werken daarom verschillende scenario’s uit. Indien de afstandsregel van anderhalve meter behouden moet worden, zullen wij de capaciteit in de zaal (en op het podium) uiteraard verminderen en strikte maatregelen toepassen. Van zodra we meer duidelijkheid hebben, zullen we uitgebreid en helder communiceren over de richtlijnen en de aanpak van het Concertgebouw onder deze richtlijnen.


Zal ik dan nog wel plaats hebben als de capaciteit wordt verminderd?

Indien we een verminderde capaciteit in de zaal moeten hanteren, zullen voorstellingen wellicht sneller uitverkocht zijn. We bekijken de mogelijkheid om concerten te herhalen – al dan niet op dezelfde dag – om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten genieten van muziek en dans.  Deze mogelijkheid is evenwel een moeilijke oefening waarbij heel wat partijen betrokken zijn. Daarom kunnen we je helaas nog niets meer vertellen hierover. Van zodra dat wél kan, brengen we je meteen op de hoogte. 


Wat als ik tickets koop en die voorstelling wordt geschrapt?

We wachten met de start van de ticketverkoop tot we meer zicht hebben op deze uitzonderlijke omstandigheden. Niettemin zijn dit onzekere tijden voor iedereen, en kan het gebeuren dat een voorstelling (last minute) wordt afgelast. We werken op dit moment hard aan soepele terugbetalingsmodaliteiten, die jou als ticketkoper in staat stellen om via je account op de website een automatische terugbetaling aan te vragen. Daarnaast zal je er ook nog steeds kunnen voor kiezen om de waarde van je tickets te doneren aan ons solidariteitsfonds of om die om te zetten in een waardebon. 


Kan ik nog genieten van reductietarieven via keuzeabonnementen?

Als er minder voorstellingen zijn, wordt het voor jou misschien moeilijker om aan het aantal voorstellingen te komen dat recht geeft op een korting. Bij de start van de ticketverkoop zullen we heel duidelijk communiceren welke formules recht geven op korting of voordeel. 


Blijven de ticketprijzen aangegeven in de brochure dezelfde?

Gezien de impact van de coronacrisis zullen zowel bepaalde voorstellingen als bepaalde tarieven gecommuniceerd in de brochure, herzien moeten worden. Bij de start van de ticketverkoop geven we je alle correcte informatie en tarieven, zodat je een eventuele aankoop van tickets daarop kan afstemmen.


Wat als ik een abonnement koop en er een voorstelling wegvalt? Welke ticketwaarde krijg ik dan terug, of welke ticketwaarde kan ik dan doneren?

Binnen een abonnement is er steeds een weging van de kost per voorstelling, rekening houdend met de toegepaste korting. Dat bedrag zal je dus terugkrijgen, of kan je doneren aan ons solidariteitsfonds of omzetten in een waardebon.

Ik wil graag naar een concert komen met een groep. Zal dat nog kunnen? Kunnen wij dan samenzitten?

We bekijken momenteel volop hoe we jouw bezoek veilig en conform de maatregelen kunnen organiseren. Toch blikken we al graag vooruit naar het moment dat we jouw groep weer kunnen ontvangen. Daarom kan je nu reeds je groepsaanvragen doorgeven via groepen@concertgebouw.be of op +32 50 47 69 62. Je reservaties zijn niet bindend, en worden blijvend afgetoetst aan de opgelegde veiligheidsmaatregelen. Dichter bij datum bieden we je alle info over hoe de avond zal en kan verlopen.


Wat met de veiligheid en social distancing óp het podium?

We organiseren pas voorstellingen als íeders veiligheid kan worden gegarandeerd, van het publiek en de medewerkers voor de schermen tot de artiesten en medewerkers achter de schermen. Wij bekijken per voorstelling en per ensemble of de geplande voorstelling kan doorgaan en welke alternatieven mogelijk zijn indien de anderhalvemeter-norm gehandhaafd blijft bij de start van ons seizoen. Meer info communiceren we hier graag later over.


Ik ruilde mijn tickets in voor een waardebon. Hoe kan ik die precies gebruiken en hoe lang is die geldig?

Je bon blijft vanaf ontvangstdatum 1 jaar geldig en kan gebruikt worden voor alle voorstellingen uit het eigen programma van Concertgebouw Brugge. De geldigheid van de bon geeft de einddatum aan om een ticket te boeken voor een voorstelling die ook na deze datum kan plaatsvinden. Je kan dus tot een dag vóór vervaldatum van de bon tickets aankopen voor een voorstelling naar keuze. Ook voor aankoop van tickets voor seizoen 21-22 kan deze bon dus ingezet worden. Je kan je bon gebruiken bij het online boeken, maar ook als betaalmiddel aan de ticketbalie van het Concertgebouw (van zodra die terug open is) en In&Uit. 

We gaan ervan uit dat we volgend seizoen toch heel wat voorstellingen zullen kunnen organiseren waarvoor je de waardebon kan inzetten. Mocht er een tweede crisis komen, dan bekijken we uiteraard de mogelijkheid om de waardebon te verlengen. Voor alle verdere vragen hierrond kan je contact opnemen met tickets@concertgebouw.be.


Ik heb nog een waardebon, maar die vervalt binnenkort. Nochtans had ik die graag willen gebruiken voor de aankoop van tickets voor het nieuwe seizoen. Wat kan ik doen?

In deze uitzonderlijke situatie kan je een verlenging van de geldigheidsdatum van je waardebon aanvragen. Hiervoor kan je contact opnemen met tickets@concertgebouw.be.


Ik heb nog een geschenkbon ter gelegenheid van mijn jubileum, maar die vervalt binnenkort. Wat kan ik doen?

Geschenkbonnen voor Brugse jubilarissen die vervallen voor 30.06.20 zullen worden verlengd tot 31.12.20. Neem hiervoor contact op met tickets@concertgebouw.be.


Zullen we tijdens de pauze iets kunnen drinken aan de bars op de foyers?

We doen er alles aan om van je concertbezoek opnieuw een fijne belevenis te maken. Indien we binnen de strikte maatregelen een drankje kunnen aanbieden, dan zullen we dit veilig organiseren. Indien we de maatregelen niet kunnen toepassen bij het bedienen van de bars, dan zal dat voorlopig niet mogelijk zijn. Het is bovendien niet zeker of de eerste concerten na de herstart een pauze zullen hebben. Mogelijk worden deze concerten ingekort, en wordt de pauze geschrapt, zodat er minder publieksstromen nodig zijn. 


Stel dat pauzedrankjes mogelijk zijn, is het jetonsysteem dan wel aangeraden?

De coronacrisis is ook een opportuniteit om de digitalisering verder door te voeren. Zo bekijken we volop de mogelijkheden om contactloos te kunnen betalen voor een drankje aan onze pauzebars, net zoals we ook verder willen inzetten op e-tickets. Bij alle maatregelen die we nemen, staan jouw veiligheid en gezondheid sowieso altijd voorop.


Voorgaande jaren stond er op jullie website een handig overzichtsformulier waarop ik voor mezelf een overzicht kon noteren. Kan ik dat formulier nu ook ergens vinden?

Het overzichtsformulier (met data, namen van voorstellingen, tarieven, ...) hebben we bewust nog niet meegegeven omdat het programma zoals aangegeven in de seizoensbrochure nog onzeker is. Eens we meer zekerheid hebben, zullen we het (aangepaste) programma duidelijk communiceren. Het is wel mogelijk om online je verlanglijstje aan te maken. Hiervoor log je in op onze website. Vervolgens kan je per voorstelling aangeven of je deze wil toevoegen aan je verlanglijstje via deze knop onder de datum van het event:Eens het (aangepaste) programma voor de start van het seizoen vaststaat, zal in dat lijstje duidelijk zijn aangegeven welke voorstellingen eventueel geannuleerd zijn. 


Zorgt het airconditioningsysteem in jullie zalen niet net voor extra ongewenste circulatie van lucht?

Hierover hoef je je absoluut geen zorgen te maken. We garanderen jou tijdens een bezoek aan het Concertgebouw 100% verse en gezonde lucht.

FAQ BEZOEK AAN HET CONCERTGEBOUW

Is het Concertgebouw Circuit open?

Ons Concertgebouw Circuit blijft tot nader order gesloten. We wachten verdere maatregelen af om te beslissen wanneer we onze deuren weer kunnen openen. 

Ik heb nog een Circuit-voucher die geldig is tot 30.06.2020. Wat kan ik doen?

Als het Circuit opnieuw kan openen in juli en augustus, dan zullen Circuit-vouchers die geldig zijn tot 30.06.2020 aanvaard worden aan de kassa tot eind augustus. 

Is het Concertgebouwcafé open?

Ons Concertgebouwcafé blijft tot nader order gesloten. De Veiligheidsraad besliste dat de horecasecetor vanaf 08.06 onder strikte voorwaarden weer aan de slag kan. Wij bekijken momenteel vanaf wanneer we ons Concertgebouwcafé opnieuw kunnen openen. Het spreekt voor zich dat we dat enkel doen als ieders veiligheid daarbij gegarandeerd kan worden. 


Welke hygiënemaatregelen neemt het Concertgebouw in het algemeen?

Gezien de grote publieksstromen investeert het Concertgebouw al lange tijd in strikte hygiënemaatregelen. Het spreekt vanzelf dat we extra inzetten op hygiëne, met handgel en extra ontsmetting van toiletten en deurklinken. We zullen alle nieuwe richtlijnen opgelegd door de overheid nauwgezet opvolgen zodat we elke bezoeker een aangenaam en veilig bezoek kunnen garanderen.

FAQ SEIZOEN 19—20

Ik heb tickets voor een voorstelling van het Concertgebouw die valt in de periode t.e.m. juni

Tickethouders van de geannuleerde of verplaatste voorstellingen worden persoonlijk op de hoogte gehouden. Normaalgezien ben je hierrond al gecontacteerd. In onderstaande lijst kan je zien welke voorstellingen geannuleerd, uitgesteld of verplaatst worden en wat je met je tickets kan doen. 

Wat gebeurt er met de waarde van onze tickets als we die doneren aan het Concertgebouw?

Wie geen compensatie wil voor tickets voor geannuleerde voorstellingen steunt ons solidariteitsfonds waarin alle donaties samenkomen. Met die financiële middelen willen we de zwaarst getroffen artiesten en cultuurwerkers, met name de freelancers, proportioneel gaan vergoeden voor het wegvallen van hun artistieke opdrachten in het Concertgebouw. We beseffen dat deze middelen niet toereikend zullen zijn. Ze kunnen enkel als een gebaar gezien worden om het inkomstenverlies van kunstenaars en kunstenorganisaties te compenseren, naast meer substantiële steun vanuit de overheid.
[Giften aan ons solidariteitsfonds zijn niet fiscaal aftrekbaar.]


Ik ruil mijn tickets in voor een waardebon. Hoe kan ik die precies gebruiken en hoe lang is die geldig?

Je bon blijft vanaf ontvangstdatum 1 jaar geldig en kan gebruikt worden voor alle voorstellingen uit het eigen programma van Concertgebouw Brugge. Ook voor aankoop van tickets voor seizoen 21-22 kan deze bon ingezet worden. Je kan je bon gebruiken bij het online boeken, maar ook als betaalmiddel aan de ticketbalie van het Concertgebouw en In&Uit (van zodra die balies terug open zijn).


Ik heb tickets voor een voorstelling van een andere organisator in het Concertgebouw  

De voorstellingen die in onze communicatie gelabeld zijn als ‘Ook in het Concertgebouw’, zijn in handen van een externe organisatie. We raden je aan om de communicatie vanuit die organisator af te wachten.

Heb je nog vragen?

Dit zijn onzekere tijden. We kunnen ons voorstellen dat je met heel wat vragen zit over een mogelijk bezoek aan het Concertgebouw. We proberen de lijst met veelgestelde vragen zo goed mogelijk aan te vullen. Ontbreekt jouw vraag in onze lijst, stel ze ons dan zeker via onze onthaalploeg:

Geannuleerde, verplaatste en uitgestelde events 19-20

VR 13 MRT 2020 - GEANNULEERD
Collegium Vocale Gent
Bach. Johannespassie
Wij bieden u graag de mogelijkheid om de waarde van uw tickets te doneren of te laten omzetten in een waardebon.  Lees meer

ZA 14 MRT 2020  - GEANNULEERD
Die Deutsche Kammerphilharmonie Bremen
Mendelssohn & Schumann
Wij bieden u graag de mogelijkheid om de waarde van uw tickets te doneren of te laten omzetten in een waardebon.  Lees meer

MA 16 MRT 2020 - VERPLAATST
Ook in het Concertgebouw: Carmina Burana - Carl Orff
Organisator: Prima Donna Events
Prima Donna Events verplaatst deze voorstelling naar 23 november 2020.

DO 19 MRT 2020 - UITGESTELD
Ook in het Concertgebouw: Symfonieorkest Vlaanderen - A New World
Organisator: Symfonieorkest Vlaanderen
Symfonieorkest Vlaanderen verplaatst deze voorstelling naar een nog nader te bepalen datum.

VR 20 MRT 2020 - GEANNULEERD
Ook in het Concertgebouw: Brussels Philharmonic - Berlioz : Symphonie Fantastique
Organisator: Brussels Philharmonic

ZA 21 MRT 2020 - VERPLAATST NAAR 30.08.2020 - 14.00
Taurus Kwartet & Bart Meuris
Brahms, Ryelandt & Janssens 
Kocht je een ticket voor dit concert? Je kan je ticket(s) behouden, deze blijven gewoon geldig. Indien je niet aanwezig kan zijn, kan je jouw ticketwaarde schenken uit solidariteit of uw ticketwaarde laten omzetten in een waardebon. 
Gelieve ons via dit formulier te laten weten wat je met uw ticket(s) wenst te doen. Bedankt om je keuze door te geven voor 24 april 2020.  

ZA 21 MRT 2020 - VERPLAATST NAAR 30.08.2020 - 16.30
Lezing & boekvoorstelling
David Vergauwen over Joseph Ryelandt

ZA 21 MRT 2020 - GEANNULEERD
Antwerp Symphony Orchestra
Brahms & Ryelandt

ZO 22 MRT 2020 - GEANNULEERD
Ook in het Concertgebouw: Soy De Cuba
Organisator: Concertevents

WO 25 MRT 2020 - GEANNULEERD
Le Poème Harmonique
Durón. Coronis
Wij bieden u graag de mogelijkheid om de waarde van uw tickets te doneren of te laten omzetten in een waardebon.  Lees meer

ZA 28 MRT 2020 - VERPLAATST
Ook in het Concertgebouw: Dirk Brossé in Concert - 100 jaar Zonta Internationaal
Organisator: Zonta Area 05
Dit concert is verplaatst naar 25 september 2020

ZO 29 MRT 2020 - UITGESTELD
The Dead Ladies Show #2
Miskende vrouwen voor het voetlicht
Deze voorstelling wordt verplaatst naar 06.01.2021. Kocht je een ticket voor deze voorstelling? Je kan jouw ticket(s) behouden, deze blijven gewoon geldig. Vul in het digitale formulier aan of je jouw ticket wenst te behouden. Indien je niet kan aanwezig zijn, kan je een waardebon aanvragen of de ticketwaarde schenken.

ZO 29 MRT 2020 - GEANNULEERD
Youth Orchestra Flanders
Dvořák 8
Wij bieden u graag de mogelijkheid om de waarde van uw tickets te doneren of te laten omzetten in een waardebon.  Lees meer

DI 31 MRT 2020 - GEANNULEERD
Kirina 
Serge Aimé Coulibaly / Rokia Traoré / Faso Danse Théâtre
De voorstelling is definitief geannuleerd. Wij bieden u graag de mogelijkheid om de waarde van uw tickets te doneren of te laten omzetten in een waardebon via dit formulier.

WO 1 APR 2020 - GEANNULEERD
Unfold Bach
Een symfonie zonder stemmen

WO 1 APR 2020 - GEANNULEERD
Bach in beeld
Films

WO 1 APR 2020 - GEANNULEERD
Roomful of Teeth
Lang. The Little Match Girl Passion
Wij bieden tickethouders graag de mogelijkheid om de waarde van uw tickets te doneren of te laten omzetten in een waardebon. Lees meer

VR 3 APR 2020 & ZA 4 APR 2020 - GEANNULEERD
Vox Luminis & Freiburger Barockorchester
Bach. Mattheuspassie
Wij bieden u graag de mogelijkheid om de waarde van uw tickets te doneren of te laten omzetten in een waardebon.  Lees meer

ZO 5 APR 2020 (9.30 & 11.15) - GEANNULEERD
Workshop virtual reality
Op reis in je hoofd

ZO 5 APR 2020 - GEANNULEERD
Atelier Matinée
Zondag familiedag

ZO 5 APR 2020 - GEANNULEERD
Rondleiding voor personen met dementie
Een blik achter de schermen

ZO 05 APR 2020 - GEANNULEERD
Ook in het Concertgebouw: Lee Ranaldo & Raül Refree
Sonic Youth's Soundwizard presents 'Names of North End Women' / Organisator: Cactusmusic

VR 10 APR 2020 - VERPLAATST naar 05.09.2020
Minimal Piano
Reich, Glass, Eastman & Moore
Het festival Too many keys, voorzien op 10 en 11/04/2020, wordt verplaatst naar 05/09/2020. De twee dagen worden dus samengevoegd tot één dag. De concerten van Alessandro Cortini en Frederik Croene komen te vervallen. Heb je tickets? We houden je op de hoogte. Je kan je ticket(s) behouden, deze blijven gewoon geldig. Kan je niet aanwezig zijn? Gelieve ons voor 20 mei 2020 via het digitale formulier door te geven wat u met de ticketwaarde wenst te doen. 

ZA 11 APR 2020 - VERPLAATST naar 05.09.2020
Ambient Piano
Alain Planès, Alessandro Cortini, David Martijn & Frederik Croene
Het festival Too many keys, voorzien op 10 en 11/04/2020, wordt verplaatst naar 05/09/2020. De twee dagen worden dus samengevoegd tot één dag. De concerten van Alessandro Cortini en Frederik Croene komen te vervallen. Heb je tickets? We houden je op de hoogte. Je kan je ticket(s) behouden, deze blijven gewoon geldig. Kan je niet aanwezig zijn? Gelieve ons voor 20 mei 2020 via het digitale formulier door te geven wat u met de ticketwaarde wenst te doen. 

DO 16 APR 2020 -  VERPLAATST naar 30.05.2021
Salon Libeer 
Wij bieden tickethouders graag de mogelijkheid om de waarde van uw tickets te doneren, te laten omzetten in een waardebon of om te zetten naar nieuwe tickets voor Salon Libeer op 30 mei 2021. Via dit formulier kan u ons uw keuze doorgeven. Bevestig uw keuze uiterlijk voor 15 april 2020 op het digitale formulier. Dank om deze deadline te respecteren, zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

VR 17 APR 2020 - VERPLAATST
Ook in het Concertgebouw: AMENRA splays The Mirror by Tarkovsky
Cultl!ve Organisator: Mooov Filmfestival & Cactus Muziekcentrum
Deze voorstelling wordt verplaatst naar 8 april 2021.

ZA 18 APR 2020 - VERPLAATST naar 23.08.2020
Anima Eterna Brugge & Dresdner Kammerchor
Beethoven. Monumentaal vocaal
Wij bieden tickethouders graag de mogelijkheid om de waarde van uw tickets te doneren, te laten omzetten in een waardebon of om te zetten naar nieuwe tickets voor Anima Eterna Brugge & Dresdner Kammerchor op 23 augustus 2020. Via dit formulier kan u ons uw keuze doorgeven. Bevestig uw keuze uiterlijk voor 15 april 2020 op het digitale formulier. Dank om deze deadline te respecteren, zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

DI 21 APR 2020 - GEANNULEERD
MOOOV
Openingsfilm

DO 23 APR 2020 - VERPLAATST naar 03.09.2020
Piano Works Debussy 
Kocht u een ticket voor dit concert?  U kan uw ticket(s) behouden, deze blijven gewoon geldig. Indien u niet kan aanwezig zijn kunt u via dit formulier aangeven wat u met uw tickets wenst te doen.

VR 24 APR 2020 - VERPLAATST
Ook in het Concertgebouw: Xander De Rycke - Bekend en Bescheiden
Organisator: Comedyshows
Deze voorstelling wordt verplaatst naar 19 mei 2021

ZA 25 APR 2020 - GEANNULEERD
Workshop barokdans
Je kan je ticketwaarde doneren of ontvangen als waardebon. Vul hier je keuze in voor 15 april.

ZA 25 APR 2020 - GEANNULEERD
B’Rock Orchestra & Dmitry Sinkovsky
Händel. Water en vuur.
Dit concert is geannuleerd. Via dit formulier kan u ons uw keuze voor waardebon of gift doorgeven. Bevestig uw keuze uiterlijk voor 15 april 2020 op het digitale formulier. Dank om deze deadline te respecteren, zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

ZO 26 APR 2020 / 11.00 & 13.30 - VERPLAATST
Ook in het Concertgebouw: Bumba Op Reis
Organisator : Studio 100
De voorstellingen worden verplaatst naar 19 december 2020

VR 01 MEI 2020 - VERPLAATST
Ook in het Concertgebouw: ABBA Gold - The Concert Show - Knowing me - Knowing you
Organisator: Concertevents
Dit concert wordt verplaatst naar 12 september 2020

DI 05 MEI 2020 - VERPLAATST naar 08.09.2020
In het hoofd van de componist
Lecture-performance door Daan Janssens & Nico Couck
Kocht u een ticket voor dit concert?  U kan uw ticket(s) behouden, deze blijven gewoon geldig. Indien u niet kan aanwezig zijn kunt u via dit formulier aangeven wat u met uw tickets wenst te doen.

WO 06 MEI 2020 - VERPLAATST
Ook in het Concertgebouw: Het Zwanenmeer - Russian National Opera
Organisator: Franceconcert
Deze voorstelling wordt verplaatst naar 15 september 2020

DO 07 MEI 2020 - VERPLAATST
Ook in het Concertgebouw: Symfonieorkest Vlaanderen - Louise Farrenc
Organisator: Symfonieorkest Vlaanderen
Dit concert wordt verplaatst naar 1 september 2020.

VR 08 MEI 2020 - VERPLAATST
Ook in het Concertgebouw: 30 jaar Dana Winner
Organisator: Concertevents
Dit concert wordt verplaatst naar 28 maart 2021

ZA 09 MEI 2020 - GEANNULEERD
Antwerp Symphony Orchestra & Pierre-Laurent Aimard
Beethoven
Dit concert is geannuleerd. Via dit formulier kan u ons uw keuze voor waardebon of gift doorgeven. Bevestig uw keuze uiterlijk voor 22 april 2020 op het digitale formulier. 

ZO 10 MEI 2020 - VERPLAATST
Ook in het Concertgebouw: Pink Floyd Symphonic
The Wall & More - Organisator: Concertevents
Dit concert wordt verplaatst naar 17 oktober 2020

DO 14 MEI 2020 - GEANNULEERD
Nadar Ensemble 
Michael Beil. Hide to Show
Via dit formulier kan u ons uw keuze voor waardebon of gift doorgeven. Bevestig uw keuze uiterlijk voor 15 april 2020 op het digitale formulier. 

VR 15 MEI 2020 - VERPLAATST
Ook in het Concertgebouw: Soulsister 2020
Organisator: Concertevents
Het concert wordt verplaatst naar 19 september 2020

ZA 16 MEI 2020 - GEANNULEERD
Orchestre National de Lille
Haydn, Beethoven & Bizet
Gelieve ons voor 20 mei 2020 via het digitale formulier per concert door te geven waarnaar uw voorkeur uitgaat. Dank om deze deadline te respecteren, zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

ZO 17 MEI 2020 - GEANNULEERD
Lees meer!
Literatuur op zondag
Gelieve ons voor 20 mei 2020 via het digitale formulier per concert door te geven waarnaar uw voorkeur uitgaat. Dank om deze deadline te respecteren, zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

ZO 17 MEI 2020 - VERPLAATST
Ook in het Concertgebouw: Glennis Grace
Clubtour 2020 / Organisator: Concertevents
Het concert wordt verplaatst naar 29 januari 2021

DI 19 MEI 2020 - VERPLAATST
Ook in het Concertgebouw: The Elvis Concert 2020
Met live uit de USA de originele bandleden van Elvis Presley!
Organisator: Elvis for Everyone
Het concert wordt verplaatst naar 10 april 2021

DI 19 MEI 2020 - GEANNULEERD
Dufay, de Arnolfini’s en Jan van Eyck
Cursus

WO 20 MEI 2020 - VERPLAATST
Ook in het Concertgebouw: Honderduit Scoutsharmonie
Eeuwfeestconcert - Organisator: Koninklijke Scoutsharmonie Sint-Leo Brugge
Het concert wordt verplaatst naar 20 oktober 2020

WO 20 MEI 2020 - GEANNULEERD
Zangworkshop
Stem voor polyfonie

WO 20 MEI 2020 - GEANNULEERD
Ignace Bossuyt & Cinquecento
Dufay Close-up
Gelieve ons voor 20 mei 2020 via het digitale formulier per concert door te geven waarnaar uw voorkeur uitgaat. Dank om deze deadline te respecteren, zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

DO 21 - ZA 23 MEI 2020 - GEANNULEERD
Polyfonie-wandeling
In het voetspoor van de muziek
Gelieve ons voor 20 mei 2020 via het digitale formulier per concert door te geven waarnaar uw voorkeur uitgaat. Dank om deze deadline te respecteren, zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

DO 21 MEI 2020 - GEANNULEERD
Cinquecento
Dufay. Missa L'homme armé
Gelieve ons voor 20 mei 2020 via het digitale formulier per concert door te geven waarnaar uw voorkeur uitgaat. Dank om deze deadline te respecteren, zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

VR 22 MEI 2020 - GEANNULEERD
La Fonte Musica
Gli Oltremontani
Gelieve ons voor 20 mei 2020 via het digitale formulier per concert door te geven waarnaar uw voorkeur uitgaat. Dank om deze deadline te respecteren, zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

ZA 23 MEI 2020 - GEANNULEERD
Micrologus
I Fiamminghi in Italia
Gelieve ons voor 20 mei 2020 via het digitale formulier per concert door te geven waarnaar uw voorkeur uitgaat. Dank om deze deadline te respecteren, zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

ZO 24 MEI 2020 - GEANNULEERD
Currende
Concertmis

ZO 24 MEI 2020 - GEANNULEERD
ClubMediéval
Joye. Rosa bella
Gelieve ons voor 20 mei 2020 via het digitale formulier per concert door te geven waarnaar uw voorkeur uitgaat. Dank om deze deadline te respecteren, zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

ZO 24 MEI 2020 - GEANNULEERD
Huelgas Ensemble
Het landschap van de polyfonisten
Gelieve ons voor 20 mei 2020 via het digitale formulier per concert door te geven waarnaar uw voorkeur uitgaat. Dank om deze deadline te respecteren, zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

WO 27 MEI 2020 - GEANNULEERD
Bochumer Symphoniker 
Prisoner of the State
Via dit formulier kan u ons uw keuze voor waardebon of gift doorgeven. Bevestig uw keuze uiterlijk voor 15 april 2020. 

VR 29 MEI 2020 - GEANNULEERD
Musik für das Ende
Soundstreams
Dit concert is geannuleerd. Via dit formulier kan u ons uw keuze voor waardebon of gift doorgeven. Bevestig uw keuze uiterlijk voor 15 april 2020 op het digitale formulier. Dank om deze deadline te respecteren, zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

ZA 30 & ZO 31 MEI 2020 - VERPLAATST
Ook in het Concertgebouw: Kommil Foo - Oogst
Organisator: Kommil Foo
De voorstellingen worden verplaatst naar vrijdag 25 en zaterdag 26 juni 2021. De tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

DO 04 JUN 2020 - GEANNULEERD
Budapest Festival Orchestra
Strauss, Bruch & Dvořák
Gelieve ons voor 20 mei 2020 via het digitale formulier per concert door te geven waarnaar uw voorkeur uitgaat. Dank om deze deadline te respecteren, zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

VR 05 JUN 2020 - GEANNULEERD
Budapest Festival Orchestra
Strauss, Sibelius & Mahler
Gelieve ons voor 20 mei 2020 via het digitale formulier per concert door te geven waarnaar uw voorkeur uitgaat. Dank om deze deadline te respecteren, zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

ZA 06 JUN 2020 - GEANNULEERD
Musici van het Budapest Festival Orchestra
Concert voor kinderen met autismespectrumstoornis
De ticketkopers werden persoonlijk op de hoogte gebracht.

ZO 07 JUN 2020 (15.00 - 16.30) - UITGESTELD
De Gruffalo
SPECTRA & Iván Fischer
De voorstellingen van De Gruffalo worden voorlopig uitgesteld. We proberen een nieuwe datum te vinden voor deze voorstellingen.

DI 09 - WO 10 JUN 2020 - UITGESTELD
De Goldbergvariaties, BWV988
Anne Teresa De Keersmaeker / Pavel Kolesnikov
De voorstellingen van Rosas worden voorlopig uitgesteld. We proberen een nieuwe datum te vinden voor deze voorstellingen.

ZA 13 JUN 2020 - GEANNULEERD
Laureatenconcert Koningin Elisabethwedstrijd
Belgian National Orchestra
Gelieve ons voor 20 mei 2020 via het digitale formulier per concert door te geven waarnaar uw voorkeur uitgaat. Dank om deze deadline te respecteren, zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

ZA 20 JUN 2020 - UITGESTELD
Ook in het Concertgebouw: Frans Bauer live in concert - Theatertournee 2020
Organisatie: Concertevents
Dit concert wordt verplaatst naar latere datum. De tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. 

VR 26 JUN 2020 - VERPLAATST
Ook in het Concertgebouw: Rob De Nijs - 60 jaar artiest
Organisator: Concertevents
Het concert wordt verplaatst naar 24 oktober 2020

ZA 27 JUN 2020 om 14.30 uur - VERPLAATST
Bart Peeters - Exclusief voor Cera-vennoten
Het concert wordt verplaatst naar 19 juni 2021 om 14.30 uur. We nemen persoonlijk contact op indien je een ticket hebt voor dit concert. 

ZA 27 JUN 2020 om 20.00 uur - VERPLAATST 
Bart Peeters - Exclusief voor Cera-vennoten
Het concert wordt verplaatst naar 19 juni 2021 om 20.00 uur. We nemen persoonlijk contact op indien je een ticket hebt voor dit concert. 

ZO 28 JUN 2020 om 14.30 uur - VERPLAATST
Bart Peeters - Exclusief voor Cera-vennoten
Het concert wordt verplaatst  naar 20 juni 21 om 14.30 uur. We nemen persoonlijk contact op indien je een ticket hebt voor dit concert.

ZA 30 & ZO 31 MEI 2020 - VERPLAATST
Ook in het Concertgebouw: Kommil Foo - Oogst
Organisator: Kommil Foo
De voorstellingen worden verplaatst naar 25 en 26 juni 2021

Programmawijzigingen seizoen 20-21

In deze lijst kan je terugvinden welke gegevens er afwijken van de informatie die in de seizoensbrochure staat.  

Deel dit nieuwsbericht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *