Ga naar de hoofdcontent
Ontdek seizoen 2024/25 vanaf 25 april op onze website.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Natasja & Edwin - A tribute to golden memories

Organisator: VBRO

za 09 sep. 2023 -20.00
Externe verkoop
Concertzaal
beginuur 20.00
met pauze
Alle prijzen zijn inclusief boekingskosten.

Tickets - In&Uit Brugge

Organisator

VBRO

Geniet van een prachtige avond vol gouden klassiekers van artiesten als Hélène Fischer, Demis Roussos, BZN, The Carpenters en nog vele anderen. Dit concert zal in een sfeervolle ambiance worden verzorgd door Natasja & Edwin onder begeleiding van de Marcel Fisserband. Speciaal voor u zullen Christoff & Lindsay en uniek gastoptreden verzorgen. 

De liefde voor muziek bracht Natasja & Edwin bij elkaar. Ondanks hun drukke agenda's konden ze niet samen optreden of muziek opnemen. Maar tijdens de lockdowns begonnen ze met het live streamen van concerten en dat werd een groot succes!

Natasja staat al jaren bekend als de beste Hélène Fischer Tribute van Nederland & België en heeft prachtige Nederlandstalige singles uitgebracht, waaronder “Trots op Jou”. 

Edwin van Hoevelaak scoorde als succesvolle producer vele hits met onder andere André Hazes Jr, Dana Winner, Nick & Simon, Christoff, Lindsay, Jeroen van der Boom, Belle Perez en Wolter Kroes. Edwin heeft hiervoor verschillende awards en gouden platen ontvangen en werd in 2019 Geridderd in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn bijdrage aan de Nederlandstalige muziek.

Tijdens de show “A Tribute To Golden Memories” vertellen Natasja & Edwin mooie verhalen over hun leven vol muziek. Het repertoire van Natasja & Edwin bestaat uit de “All Time Greatest Duets” in zowel de Nederlandse, Duitse als Engelse taal.  Deze bijzondere avond staat garant voor een weergaloos feest!

Onze website bevat zowel voorstellingen van het Concertgebouw als van derden. De voorstellingen van derden worden gecommuniceerd onder de noemer ‘Te gast in het Concertgebouw’.

programma

Het repertoire van Natasja & Edwin bestaat uit de “All Time Greatest Duets” in zowel de Nederlandse, Duitse als Engelse taal. Tijdens deze show vertellen Natasja & Edwin mooie verhalen over hun leven vol muziek.

Het repertoire van Natasja & Edwin bestaat uit de “All Time Greatest Duets” in zowel de Nederlandse, Duitse al

uitvoerders

Natasja & Edwin, Christoff & Lindsay, Marcel Fisserband

za 09 sep. 2023 -20.00
Externe verkoop
Concertzaal
beginuur 20.00
met pauze
Alle prijzen zijn inclusief boekingskosten.

Tickets - In&Uit Brugge

Organisator

VBRO

Meer beleven in het Concertgebouw?

Meer beleven in het Concertgebouw?

Meer beleven in het Concertgebouw?
De mooiste muziek, de opwindendste dans of een origineel parcours doorheen het gebouw met kunst en architectuur? Kies hier je favoriete voorstelling uit ons aanbod of lees er de laatste nieuwtjes van voor en achter de schermen op na.