Ga naar de hoofdcontent

KRIKRAK

Festival voor kleine en grote mensen

families
zo 06 nov. 2022 -10.00
beginuur 10.00
verwacht einduur 17.15
Alle prijzen zijn inclusief boekingskosten.

Alle activiteiten tijdens Krikrak zijn gratis, voor sommige voorstellingen moet vooraf gereserveerd worden.
Reserveren kan vanaf 7 oktober op krikrak.be.

Tijdens het Krikrak-festival in de herfstvakantie zetten het Concertgebouw, de Koninklijke Stadsschouwburg, het Gruuthusemuseum en House of Time hun deuren open voor families. Spelen staat centraal en daarom worden deze cultuurhuizen tijdelijk omgebouwd tot speelplekken. In het Concertgebouw – of het Rode Zoekspeelhuis – staat dit op het programma:

za 05 nov van 11.00 tot 17.00
zo 06 nov van 10.00 tot 17.00
ATELIER MATINÉE

In het Concertgebouw zijn er tijdens het Krikrak-festival niet alleen leuke voorstellingen en workshops. Op zaterdag en zondag zetten ze de deuren van de inkomhal en het knutselatelier wijd open. Kom bouwen, spelen, knutselen en frutselen. En schrik niet als er opeens een gekke fratsenmaker of vrolijke muzikant opduikt om jou te verrassen.

 

za 05 nov van 13.00 tot 17.00
zo 06 nov van 10.00 uur tot 17.00
HET EILAND AMADEO
Amadeo Kollectif
voor kinderen van 2.5 tot 6 jaar

Bouwen en spelen, ontdekken en experimenteren, alleen of met anderen. Op dit speeleiland maakt iedereen zijn eigen wereld vol beelden, klanken en fantasie. Het Amadeo-eiland is een interactieve speelinstallatie waarin kinderen volop op ontdekking gaan. De kleintjes het liefst gestimuleerd door een (groot)ouder of een andere volwassen begeleider. Amadeo-eiland … een kunstwerk dat tot leven komt door kinderhanden, kinderoren en tonnen fantasie.

meer info

 

za 05 nov van 14.00 tot 17.00
zo 06 nov van 14.00 tot 17.00
BLINKERS
vanaf 6 jaar

‘s Nachts komen in het Concertgebouw de Terracotters tot leven om alle gebeurtenissen die er zich die dag in het Rode Muziekhuis afspeelden, te verzamelen. Door een ongelukkig toeval werd tijdens Krikrak dag en nacht verwisseld en komen de Terracotters voor het eerst onder de mensen. Om het uur neemt een gekke gids een groepje van 20 personen (volwassenen en kinderen) mee op sleeptouw door het gebouw en maak je kennis met het bijzondere volkje van de Terracotters.

meer info

 
zo 06 nov om 10.30
O GROTE JOEGOERT
BomBarDon
voor kinderen vanaf 4 jaar


O Grote Joegoert is speels muziektheater. Soms uitbundig, soms ingetogen, maar altijd met liefde voor authentieke muziek. In O Grote Joegoert lijkt voor de vier vrienden van BomBarDon alles zo echt dat het bijna werkelijkheid wordt. Luchtpiraten, een eigenaardig dier in het wier,… maar bovenal de Grote Joegoert. Benieuwd hoe ze Grote Joegoertgeheimen van hoog boven de wolken tot diep onder de stenen ontdekken? Beleef het mee in deze frisse en fantasierijke voorstelling! 

meer info

   

 

zo 06 nov. 2022 -10.00
beginuur 10.00
verwacht einduur 17.15
Alle prijzen zijn inclusief boekingskosten.

Alle activiteiten tijdens Krikrak zijn gratis, voor sommige voorstellingen moet vooraf gereserveerd worden.
Reserveren kan vanaf 7 oktober op krikrak.be.

partners

In samenwerking met Brugge Plus, Cinema Lumière, Cultuurcentrum Brugge, House of Time, KAAP, MOOOV, Musea Brugge, Openbare Bibliotheek Brugge & Raakvlak

Deel deze voorstelling