Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

KRIKRAK 2022

KRIKRAK 2022

Festival voor kleine en grote mensen

In de herfstvakantie zetten de Brugse cultuurhuizen hun deuren open voor een heerlijk festival voor kleine en grote mensen. Op tal van plekken in de stad valt er van alles te beleven voor jonge en niet meer zo jonge oren en ogen: theater, dans, muziek, film en beeld. We toveren ons gebouw het hele weekend om tot een avontuurlijk parcours waar alles draait rond spelen en genieten van taal, beeld en muziek. Baby’s en peuters kunnen samen met hun (groot)ouders in reuzegrote klankinstallaties luisteren, voelen, spelen, rusten, hangen, kruipen … Iets oudere kinderen verwelkomen we op Forum 6 om zich uit te leven in speel- en ontdekhoeken. Uiteraard voorzien we het hele weekend van een feestelijke en speelse noot. 

 

Dans mee met Benjamin Vandewalle tijdens Krikrak

Dans mee met Benjamin Vandewalle tijdens Krikrak

Dans mee met Benjamin Vandewalle tijdens Krikrak
In het kader van het Krikrak festival nodigt choreograaf Benjamin Vandewalle kinderen en jongeren uit om al dansend op avontuur te gaan in de straten van Brugge. Ben je een non-stop beweger, hou je van dansen, springen? Schrikt het jou niet af om jezelf dansend te laten zien en kleur je graag buiten de lijntjes? Dan is dit de kans om eens te performen op een bijzondere manier en dat in interactie met de toevallige passant in de publieke ruimte.

Krikrak is een organisatie van Brugge Plus, Concertgebouw Brugge, Cultuurcentrum Brugge, Erfgoedcel Brugge, House of Time, KAAP, Musea Brugge, Openbare Bibliotheek Brugge, Raakvlak en Woesh in opdracht van Stad Brugge.