Ga naar de hoofdcontent

Hommage 40 jaar Claude François

Alain Dés

zo 21 okt. 2018 -15.00
Externe verkoop
beginuur 15.00
Alle prijzen zijn inclusief boekingskosten.

Tickets

In&Uit Brugge

Organisator

VBRO

In maart 2018 is het exact 40 jaar geleden dat Claude François op dramatische wijze aan z'n einde kwam toen hij een lampje recht zette terwijl hij aan het douchen was. Drie dagen later, op zijn begrafenis, kwam de single "Alexandrie, Alexandra" uit.

Claude François maakte zich met deze million-seller onsterfelijk. Claude François was toen al een ster en een wereldvedette met een waslijst aan hits met "Comme ‘D'habitude" als uitschieter, zeker toen Frank Sinatra het coverde als "My Way”. Op 21.10.2018 mag u zich aan  een hommage verwachten aan één van de meest excentrieke Franse zangers aller tijden met nummers zoals "Le Téléphone Pleure" , "Chanson Populaire", "Cette année-là" , "Le MaL Aimé”, "Toi et Moi Contre Le Monde Entier” , "Il Fait Beau, Il Fait Bon” , "Je Vais à Rio”  en zoveel meer ….

Alain Dés schoof zijn succesvolle carrière aan de kant omdat z'n stem en performance aangeboren op Claude François lijken en is de perfecte artiest om een perfecte tribute te brengen met alle hits, outfits, danspasjes en natuurlijk de gekendste danseressen uit de showbizz: "Les Clodettes”!

zo 21 okt. 2018 -15.00
Externe verkoop
beginuur 15.00
Alle prijzen zijn inclusief boekingskosten.

Tickets

In&Uit Brugge

Organisator

VBRO