Ga naar de hoofdcontent

Een Hart voor Dans

Organisatie: Tresspass VZW

vr 14 feb. 2020 -20.30
Externe verkoop
beginuur 20.30
Alle prijzen zijn inclusief boekingskosten.

Tickets

In&Uit Brugge

Organisator

Trespass VZW

‘Een Hart Voor Dans’ - Dansgala op Valentijn in Brugge

Op vrijdag 14 februari zindert er liefde doorheen het Concertgebouw Brugge.

Tijdens de eerste editie van het gloednieuwe dansgala ‘Een Hart Voor Dans’ kan je proeven van gekende klassieke choreografieën en hedendaagse creaties. Liefde zit als centraal thema doorheen de avond verweven. Drijvende krachten achter dit initiatief zijn o.a. Hanne Decoutere en Geneviève van Quaquebeke. Zij wisten een unieke avond samen te stellen waarop u zowel jong talent als gevestigde waarden uit binnen- en buitenland aan het werk kan zien.

Maar er is meer! ‘Een Hart Voor Dans’ staat ook in teken van opkomend talent. Met de steun van KBC zal die avond een beurs uitgereikt worden aan een jonge talentvolle danser(es) die na selectie door een comité gekozen zal worden om gedurende een jaar een opleiding te volgen bij Junior Ballet Antwerp. Zo willen de initiatiefnemers jong talent een hart onder de riem steken.

Voor wie er graag bij wil zijn op 14 februari: de kaartverkoop start half oktober. Alle informatie vind je vanaf dan op de Facebook pagina ‘Een Hart voor Dans’

Onze website bevat zowel voorstellingen van het Concertgebouw als van derden. De voorstellingen van derden worden gecommuniceerd onder de noemer ‘Ook in het Concertgebouw’.

vr 14 feb. 2020 -20.30
Externe verkoop
beginuur 20.30
Alle prijzen zijn inclusief boekingskosten.

Tickets

In&Uit Brugge

Organisator

Trespass VZW