Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

December Dance 19

December Dance 19

Curated by Needcompany

December Dance 19 is in handen van kunstenaarshuis Needcompany. Vanuit de stam van artistieke grondleggers Jan Lauwers, Grace Ellen Barkey en Maarten Seghers vertakt het programma in velerlei richtingen. Het festival opent en eindigt met premières van Needcompany. Gevestigde en nieuwe iconen van de hedendaagse dans komen naar Brugge, zoals William Forsythe en Marlene Monteiro Freitas. Die eerste zelfs met exclusief werk voor de Kamermuziekzaal. Verder stelt land-en generatiegenoot Wim Vandekeybus (Ultima Vez) in wereldpremière Traces voor. Sung-Im Her en Dana Michel vertegenwoordigen een nieuwe generatie en ook Miet Warlop is eindelijk in Brugge te zien.

20% korting vanaf 3 voorstellingen
25% korting vanaf 5 voorstellingen
30% korting vanaf 8 voorstellingen

Programma

Stippel je parcours uit

Stippel je parcours uit

Stippel je parcours uit
December Dance biedt naar goede gewoonte een bont aanbod aan stijlen. Jouw persoonlijke koers uitstippelen, doe je moeiteloos met dit overzicht.
Needcompany over December Dance 19

Needcompany over December Dance 19

Needcompany over December Dance 19
Needcompany cureert December Dance 19. Het festival kiest zo voor de eerste keer in zijn geschiedenis voor een collectief. De artistieke grondleggers van het kunstenaarshuis, Jan Lauwers, Grace Ellen Barkey en Maarten Seghers, maakten een diverse, eigenzinnige selectie. Over verschillende continenten en generaties heen.

In de brochure vind je naast een overzicht van alle voorstellingen ook een interview met Needcompany en tal van beoordelingen van de pers .

Partners