Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

DAVID VANDYCK - IN ‘T GROOT

Organisator: Concertevents bvba

Verplaatst
zo 02 jun. 2024
Dit event werd verplaatst. Tickethouders worden persoonlijk gecontacteerd. meer info

David Vandyck In ’t Groot mag je best wel heel letterlijk nemen.  David omschrijft het zelf als zijn meest ultieme concert tot nog toe.  Tijdens een onvergetelijke avond in het Concertgebouw van Brugge zal David Vandyck begeleid worden door een groot orkest en strijkers. Ook komen er enkele van zijn muzikale vrienden langs, zelfs uit Nederland!

David: “De afgelopen jaren heb ik de kans gekregen om met zeer getalenteerde artiesten en songwriters te mogen samenwerken.  Ik koester mijn samenwerkingen met Jasper Steverlinck, Will Tura, Milo Meskens, Jacqueline Govaert van Krezip en uiteraard mijn songwriting en warme vriendschappen met Douwe Bob en mijn producer Gordon Groothedde.  Dat laat ik allemaal heel graag zien en horen tijdens mijn grootste concert tot nu toe, nog wel in mijn Brugge.  Ik wil Concert Events nu al bedanken voor hun onvoorwaardelijke support en hun geloof in dit project.  Het wordt een waanzinnige avond.  Ik kijk er nu al naar uit!”

Tijdens ‘David Vandyck in ’t Groot’ wordt David begeleid door 7 muzikanten en strijkers. Ook komen er enkele van zijn bevriende collega’s langs: Douwe Bob (NL), Celien Hermans, Jérémie Vrielynck en Yannick Bovy.

Onze website bevat zowel voorstellingen van het Concertgebouw als van derden. De voorstellingen van derden worden gecommuniceerd onder de noemer ‘Te gast in het Concertgebouw’.

Verplaatst
zo 02 jun. 2024
Dit event werd verplaatst. Tickethouders worden persoonlijk gecontacteerd. meer info