Ga naar de hoofdcontent
Ontdek seizoen 2024/25 vanaf 25 april op onze website.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Concertgebouw Servies

Horecazaken uit de onmiddellijke omgeving van het Concertgebouw hebben zich geëngageerd om de concertgangers extra in de watten te leggen

 

Concertgebouw Brugge, enkele horecazaken in de buurt en Stad Brugge maken van elk avondje uit een voltreffer, zowel op cultureel als culinair vlak.  De deelnemende restaurants garanderen de bezoeker van het Concertgebouw een snelle bediening waardoor er niets van de voorstelling hoeft gemist te worden. Bovendien ontvangt men op vertoon van het concertticket een culinair extraatje.

Vermeld bij een reservatie in een van deze zaken zeker dat je de Concertgebouw Servies-formule kiest. Zo kunnen de chefs je een snelle service en een tijdig vertrek richting Concertgebouw garanderen. 

In het Concertgebouwcafé kan je uiteraard ook steeds terecht voor een smakelijke gerechten met lokale, seizoensgebonden producten, fingerfood en een gezellige borrel.

Deelnemende horecazaken

NOUS

NOUS

NOUS
Het concept van Resto Nous bestaat uit delen, sharing food. Taste, share and enjoy …
Guillaume

Guillaume

Guillaume
Onder de authentieke houten balken brengen Chef Cedric en zaalmeester Chris u in een modern interieur fijnproeverij, klasse en plezier vertrekkend van een Frans geïnspireerde keuken.
Pastis

Pastis

Pastis
Pastis is een gezellige bistro gelegen aan de oevers van één van de vroegste stadsomwallingen van Brugge, de Speelmansrei.
Goesepitte 43

Goesepitte 43

Goesepitte 43
Alles mag, niets moet in restaurant Goesepitte43. Zolang je maar geniet van het eten.
LESS

LESS

LESS
L.E.S.S. by Hertog Jan*** is het conceptrestaurant van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens.
Bonte B

Bonte B

Bonte B
Een eigentijdse keuken met karakter en een sfeervol, authentiek kader