Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen. OK / Lees meer

Concertgebouw Brugge

  • Nederlands NL
  • Français FR
  • English EN
Verlanglijst0

Social media

Concertgebouw Circuit

Een belevingsparcours met kunst & architectuur

Vanaf 17 september zet het Concertgebouw zijn deuren open en geven we ook overdag onze geheimen prijs! U kan vanaf dan het Concertgebouw en zijn collectie (klank)kunst van woensdag tot zondag bezoeken tijdens een gloednieuw parcours, met verrassende toevoegingen zoals een enorme luistermaquette en een muzikale postkaart.

Naast de gegidste rondleidingen overdag op vaste tijdstippen, kan u in groep (of individueel) ook op eigen houtje het vastgelegde bezoekersparcours ontdekken. 

Ontdek op 17 september het nieuwe Concertgebouw Circuit als eerste tijdens een heus gratis openingsfeest op de Autoloze Zondag, met performances en workshops voor het hele gezin! Meer info

Ontdek het gebouw 

Panorama

Geniet van het unieke zicht op werelderfgoedstad Brugge.

Kunstcollectie

Kijk uw ogen uit op de kunstcollectie van het Concertgebouw, met werken van onder meer Luc Tuymans, Dirk Braeckman en Peter Verhelst.

Architectuur & akoestiek

Ontdek de opmerkelijke eigentijdse architectuur en laat u imponeren door de beroemde akoestiek.

Verken klankkunst  

Verken de wondere wereld van de klankkunst en sla zelf aan het componeren en musiceren met de interactieve klankinstallaties.

De ideale gezinsuitstap

Met een speciaal parcours voor kinderen: de liervogel neemt je mee op een fantastische reis doorheen het gebouw, vol opdrachten en verrassingen!