Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
COVID-19. De ticketverkoop van ons nieuwe seizoen stellen we voorlopig uit. We kijken uit naar een veilige heropstart. meer info
menu
menu

Arturo Sandoval en Houtlands Harmonieorkest

Organisator: Houtlands Harmonieorkest

za 12 okt 2019 -20.00
Externe verkoop
Concertzaal
beginuur 20.00

Tickets

In&Uit Brugge

Organisator

Houtlands Harmonieorkest

De Cubaans-Amerikaanse Arturo Sandoval is een echte trompet- en bugelvirtuoos. Typerend voor hem is zijn extreme technische vaardigheid alsook zijn enorme bereik in de hogere registers. Het leidt geen twijfel: Arturo is één van de meest briljante, veelzijdige en gerenommeerde muzikanten van onze tijd. In zijn rijk gevulde erelijst pronken ondertussen 10 Grammy Awards, 6 Billboard Awards en 1 Emmy Award.

Grijp deze uiterst unieke kans om deze wereldster in België aan het werk te zien!

***

Het Houtlands Harmonieorkest is een dynamisch en goed uitgebalanceerd harmonieorkest van een 70-tal talentvolle musici onder de deskundige leiding van dirigent Nico Logghe. Een echt toporkest: ze behaalden in 2017 een 2e plaats in de allerhoogste categorie op het internationaal tornooi Flicorno d’Oro (Italië).

www.houtlandsharmonieorkest.be

Onze website bevat zowel voorstellingen van het Concertgebouw als van derden. De voorstellingen van derden worden gecommuniceerd onder de noemer ‘Ook in het Concertgebouw’.

za 12 okt 2019 -20.00
Externe verkoop
Concertzaal
beginuur 20.00

Tickets

In&Uit Brugge

Organisator

Houtlands Harmonieorkest

getipt voor jou

Deel deze voorstelling

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *