Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

50 YEARS OF QUEEN BY MOTHER MERCURY

Organisator: Show-Time

vr 11 okt. 2024 -20.00
Externe verkoop
Concertzaal
beginuur 20.00
Alle prijzen zijn inclusief boekingskosten.

Tickets

Organisator

Show-Time

50 jaar geleden bracht Queen z’n allereerste studioalbum uit. En de rest is geschiedenis…

In 1974 leerde de wereld Freddie Mercury kennen. De ons veel te vroeg ontvallen frontman van de Britse band Queen spreekt tot op vandaag nog steeds tot de verbeelding als één van de beste en meest charismatische rockzangers en volksmenners ooit. 

50 jaar later wint Sonny Vande Putte, frontman van Europa's meest authentieke Queen tributeband Mother Mercury, het prestigieuze VTM-programma Starstruck na een absolute knalprestatie en enkel lovende woorden van jury en publiek:  

“Die moves, die stem,... het is om de vingers van af te likken. Ge moet van heel goeden huize komen om te durven wat Sonny doet. Hier word ik blij van! De max! Mega goe!”

– Guga Baúl 

Sonny maakt van Mother Mercury zoveel meer dan een tribute band. Deze geboren entertainer voegt een enorme dynamiek toe waardoor de show uitgroeit tot een overweldigend totaalspektakel rond het oeuvre van Queen. De band bestudeerde Queen met een vergrootglas. Na elk detail van deze iconen te analyseren, gingen ze aan de slag! De songs, de sound, de harmonie, de kledij, de bewegingen, het materiaal, de energie,… Met elk optreden bevestigen deze heren waarom ze zich de allerbeste mogen noemen. 

 “Ik vind het straf. Die movekes, dat theatrale, alles wat Freddie tot Freddie maakt, gebruikt Sonny en voert hij zo ontzettend goed uit.”

– Nathalie Meskens

Mother Mercury zorgt voor een overweldigende show met die bekende Queen thunder en sound! Tijdens deze opwindende performance kan je meeschreeuwen met onvergetelijke hits als 'Don't stop me now', 'Radio Ga Ga', 'Somebody to love', 'Bohemian Rhapsody' en nog veel meer! 

They WILL rock you

Onze website bevat zowel voorstellingen van het Concertgebouw als van derden. De voorstellingen van derden worden gecommuniceerd onder de noemer ‘Te gast in het Concertgebouw’.

vr 11 okt. 2024 -20.00
Externe verkoop
Concertzaal
beginuur 20.00
Alle prijzen zijn inclusief boekingskosten.

Tickets

Organisator

Show-Time

Meer beleven in het Concertgebouw?

Meer beleven in het Concertgebouw?

Meer beleven in het Concertgebouw?
De mooiste muziek, de opwindendste dans of een origineel parcours doorheen het gebouw met kunst en architectuur? Kies hier je favoriete voorstelling uit ons aanbod of lees er de laatste nieuwtjes van voor en achter de schermen op na.
Welkom in ons Concertgebouwcafé

Welkom in ons Concertgebouwcafé

Welkom in ons Concertgebouwcafé
Geniet van een van onze seizoensgebonden gerechten. De menukaart is een mix van vaste sterkhouders en frisse nieuwkomers, met een focus op lokale leveranciers en seizoensgebonden ingrediënten. Of kom na de voorstelling napraten bij een goed glas.