menu
menu

Aanbod voor families

Het Concertgebouw heeft een boontje voor families!

Doorheen het seizoen presenteren we een aantal gevarieerde muziek- en dansvoorstellingen die de fantasie van de jonge koters prikkelen. Daarnaast is er elke eerste zondag van de maand Atelier Matinée, een voormiddag waarop we families verwennen. En dan hebben we het nog niet gehad over de vele workshops en het Familiefestival KRIKRAK.

Atelier Matinée  

Elke eerste zondag van de maand zetten we onze deuren open voor kinderen. Met ontdekhoeken, een heerlijk familie-ontbijt en originele workshops.

 

Familievoorstellingen

Een gevarieerde reeks voorstellingen die de fantasie prikkelen. Muziek, dans en muziektheater met een knipoog voor piepjonge oortjes, ervaren rotten en iedereen daartussen!

 

Familiefestival KRIKRAK

In de herfstvakantie zetten de Brugse cultuurhuizen hun deuren opnieuw open voor een superleuk familiefestival. Ook in het Concertgebouw zijn kinderen tussen 3 en 12 jaar welkom. Met tal van activiteiten beleven ze heerlijke momenten rond dans en muziek. 


Concertgebouw Circuit

De liervogel neemt kinderen mee op een fantastische reis doorheen het Concertgebouw, vol opdrachten en verrassingen!

 

  


Dansworkshops

De allerkleinsten kunnen zich tijdens het KRIKRAK festival samen met (groot-)ouders uitleven tijdens ContaKids en op de Dag van de dans laat je je onderdompelen in de sfeer van een 17e-eeuws bal.

 

   

Creatieve workshops

Laat je inspireren door het verhaal Brown Girl Magic of kom je eigen zelfportret maken met een te gekke collage. De whizzkids onder ons kunnen zich dan weer uitleven in een workshop virtual reality. Tijdens de Kunstendag voor Kinderen verwennen we jong en oud met een voormiddag vol muziek, dans en knutselen.

 

 

  

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief