Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Het Concertgebouw ziet jouw gezondheid als hoogste prioriteit. We annuleren alle publieke evenementen t.e.m. 19 april. Alle ticketkopers zullen persoonlijk gecontacteerd worden. Volg de laatste evoluties op onze website. lees meer
menu
menu

Aanbod voor families

Het Concertgebouw heeft een boontje voor families!

Doorheen het seizoen presenteren we een aantal gevarieerde muziek- en dansvoorstellingen die de fantasie van de jonge koters prikkelen. Daarnaast is er elke eerste zondag van de maand Atelier Matinée, een voormiddag waarop we families verwennen. En dan hebben we het nog niet gehad over de vele workshops en het Familiefestival KRIKRAK.

Op het programma

Atelier Matinée  

Elke eerste zondag van de maand zetten we onze deuren open voor kinderen. Met ontdekhoeken, een heerlijk familie-ontbijt en originele workshops.

 

Familievoorstellingen

Een gevarieerde reeks voorstellingen die de fantasie prikkelen. Muziek, dans en muziektheater met een knipoog voor piepjonge oortjes, ervaren rotten en iedereen daartussen!

 

Familiefestival KRIKRAK

In de herfstvakantie zetten de Brugse cultuurhuizen hun deuren opnieuw open voor een superleuk familiefestival. Ook in het Concertgebouw zijn kinderen tussen 3 en 12 jaar welkom. Met tal van activiteiten beleven ze heerlijke momenten rond dans en muziek. 


Concertgebouw Circuit

De liervogel neemt kinderen mee op een fantastische reis doorheen het Concertgebouw, vol opdrachten en verrassingen!


Workshops

Ons aanbod (betalende) workshops oogt bijzonder kleurrijk: leer ukelele spelen, geniet van een voorleesmoment of maak samen plezier tijdens een bewegingssessie.

Nieuws

Zondag 3 maart 2018 ondertekenden we met kinderen en volwassenen en met toeters en bellen het Familiemanifest.  

 
Wat weten kinderen over de kosmos? Bekijk de video.
Pagina inhoud

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *