Ga naar de hoofdcontent
Verkoop 2024/25 is gestart. Bestel een keuzeabo en krijg al korting vanaf 3 voorstellingen.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Lions Harelbeke Liederik vieren zilveren jubileum in Concertgebouw

Lions Harelbeke Liederik vieren zilveren jubileum in Concertgebouw

Op 15 oktober organiseerden Lions Harelbeke Liederik een bijzonder geslaagd jubileumconcert naar aanleiding van hun 25e verjaardag. Als locatie voor dit feest werd gekozen voor het Concertgebouw.

Met een prachtig concert van het Antwerpse koor de Chorale onder leiding van Paul Dinneweth met tal van solisten zoals de wereldvermaarde pianist Liebrecht Vanbeckevoort en sopraan Liesbeth Devos werd centen ingezameld voor vzw Victor. Een organisatie die zich inzet voor jongeren met autisme. De muzikale begeleiding kwam van het orkest La Passione.

Op het programma stond het innemende requiem Eternal Light van Howard Goodall en een wondermooie koorfantasie van Beethoven.  De presentatie was in handen van de immer charmante Kurt Van Eeghem, die in Brugge een thuismatch speelde.

Met meer dan 120 zangers en muzikanten op de scéne van de Concertzaal werd het een adembenemende voorstelling. Dat viel af te leiden uit de unamiem lovende reacties op de foyers nadien, waar de bezoekers van een feestelijke receptie konden genieten, tot in de puntjes verzorgd door Cardinal Catering.

'Het was een lange rit (meer dan 2,5 jaar), maar ondanks alle obstakels door corona bleven jullie ons onverstoord positief ontvangen en ondersteunen in onze organisatie. Wij hebben alvast een meer dan schitterende herinnering aan vorige vrijdag, en het professionalisme dat jullie in de ganse samenwerking telkens weer demonstreerden, heeft hier zeker aan bij gedragen. Het hoofdstuk “locatie” heeft ons in deze organisatie zeer weinig kopzorgen bezorgd… en dat is dank zij jullie organisatie. '
— Hans Boels, voorzitter 

Zelf een concert, fundraiser of evenement organiseren in het Brugse Concertgebouw? Neem dan vrijblijvend contact op voor een site-visit of een offerte op maat.
Deel dit nieuwsbericht