menu
menu

Team Business & Events

We staan garant voor het goede verloop van de evenementen. Samen met jou halen we het beste uit ons divers zalenaanbod. We zorgen voor een totale dienstverlening van onthaal en techniek, tot catering en meer …

An Merlier

An staat in voor de algemene coördinatie van het team Business & Events. Zij vervoegde het team in januari 2018 en zal Francis opvolgen. An heeft meer dan 10 jaar ervaring in corporate events, marketing en communicatie in de financiële wereld en de vastgoedsector. Haar voorliefde voor evenementen en de culturele sector brachten haar naar het Concertgebouw. Zij is jouw eerste aanspreekpunt wanneer je iets wil organiseren in het Concertgebouw. Met haar hands-on-mentaliteit en ondernemingszin begeleidt zij je van bij de start van jouw event.  

Francis Op de Beeck

Francis is werkzaam in het Concertgebouw sinds december 2000 en heeft zo het gebouw zien uitgroeien tot de bruisende ontmoetingsplaats die het nu is! Eind 2018 zal hij zijn professionele loopbaan beëindigen, maar uiteraard zorgt hij eerst voor een vlotte overdracht met An. Dankzij zijn ruime ervaring denkt Francis graag creatief met je mee en informeert hij je over verrassende en originele concepten. 

Marie-Paule Van de Moortel

Eventmanager Marie-Paule werkt sinds 2001 bij het Concertgebouw en kent het van binnen en buiten. Zij heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van allerlei ontvangsten, concerten en bijbehorende recepties.
Zij is jouw aanspreekpunt en begeleidt jouw event van begin tot einde en tot in detail, rekening houdend met je wensen. “Voor elke vraag bieden wij het gepaste antwoord!”

Pieter François

Eventmanager Pieter is een geboren organisator. Voor hij in 2012 bij het Concertgebouw kwam, deed hij ervaring op bij een eventkantoor, verschillende festivals en in de tv-wereld.
Daardoor heeft hij ruime ervaring in de organisatie van congressen, seminars, concerten en media-events. Pieter helpt je met de glimlach bij de organisatie van jouw event in het Concertgebouw.

Rutger De Cloedt

Eventmanager Rutger heeft meer dan 10 jaar ervaring in de evenementenwereld en de culturele sector. Hij werkt sinds september 2018 bij het Concertgebouw en is vertrouwd met de organisatie van festivals, concerten, corporate events en meetings. Hij werkt creatief, dynamisch en diplomatisch. Samen met jou zorgt hij voor een vlekkeloze organisatie van jouw evenement.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief