Ga naar de hoofdcontent
Verkoop 2024/25 is gestart. Bestel een keuzeabo en krijg al korting vanaf 3 voorstellingen.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Bereikbaarheid

Dankzij de centrale ligging op ’t Zand, in het centrum van Brugge, is het Concertgebouw vlot bereikbaar te voet, met de fiets, via het openbaar vervoer en met de auto.

Fiets

Vlak nabij het Concertgebouw is de fietsenparking gelegen. Deze is gemakkelijk te gebruiken, veilig en gratis. Een fietsenlift brengt je naar de parking op het niveau -1. Het gebruik van de fietsenparking  is gratis. Je betaalt enkel een eenmalige administratieve vergoeding van € 5 voor de aanmaak van een toegangsbadge, tenzij je al over een MOBIB-kaart beschikt.

 • Centrum - Zand (ingang aan de Noordzandstraat - 600 plaatsen)
 • onder het Concertgebouw (ingang naast het Concertgebouw - 200 plaatsen)

Meer informatie

Blue-Bike

Kom je met de trein en fiets je graag van het station naar het Concertgebouw? Blue-Bike abonnees kunnen aan het station van Brugge een fiets ontlenen in het fietspunt.
Alle info over prijzen en abonnementen:
www.blue-bike.be

Trein

Bekijk de dienstregelingen op de site van de NMBS.

Te voet vanaf station Brugge

Het Concertgebouw ligt op 10 minuten wandelen van het station. Steek het stationsplein en de autoweg over en volg links het wandelpad door het Albertpark.

Bus

 • Iedere vijf minuten is er aan het Station van Brugge een bus richting centrum (halte naast het Concertgebouw) en tot 23.10 uur – in sommige gevallen nog later – kan je van het Concertgebouw naar de woonkernen rond Brugge met de Avondlijn. De Avondlijn Brugge biedt avond- en nachtbusvervoer in Brugge en de omliggende gemeenten. 
 • Voor meer informatie over de dienstregelingen kan je terecht bij de Mobiliteitswinkel, de Lijnwinkel (Station), de website van De Lijn of op het Lijninfonummer +32 70 22 02 00 (€ 0,30/min). De Lijninfo is bereikbaar op weekdagen van 7.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur, gesloten op zon- en feestdagen.
 • Busvervoer voor groepen:
  Keolis bedenkt en ontwikkelt dag na dag innovatieve en evolutieve mobiliteitsoplossingen die inspelen op de noden van de reizigers en op de verwachtingen van de gemeenschappen. Voor meer informatie over hun aanbod en tarieven kan je terecht op de website van Keolis of op het nummer  +32 50 25 01 00

Auto

Vanaf E40 Brussel-Oostende of E403 Rijsel-Kortrijk-Brugge
 • Neem afrit 8 richting Brugge en blijf de N31 volgen.
 • Neem afslag ‘Brugge Centrum – Waggelwater – AZ Sint-Jan’ en blijf de Bevrijdingslaan rechtdoor volgen.
 • Rij aan de derde verkeerslichten na ongeveer 200 meter de ondergrondse parking ‘Centrum- Zand’ binnen.
Parking Interparking
 • Centrum-Zand (onder Concertgebouw, gps 51° 12' 23" NB & 03° 13' 00" OL), 24 / 24 uur open, max. € 3 vanaf 18 uur tot voor 7 uur.
 • Centrum-Station (naast het NMBS-station): max. € 1,10 / uur en € 5,50 / dag, gratis bus met je parkingticket.