Aller au contenu principal
La Vente 2024/25 a commencé. Commandez un abo à la carte et bénéficier de réductions à partir de 3 spectacles.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Metejoor

Organisateur: Concertevents

sam. 16 mars 2024 -20.00
Ventes externes
Concertzaal
début 20.00
fin prévue 22.00
Tous les prix incluent les frais de réservation.

Tickets - In&Uit Brugge

Organisator

Concertevents

Metejoor, tot twee jaar geleden nog de enthousiaste leerkracht Joris Van Rossem uit Vosselaar, is ontzettend populair en niet meer weg te denken uit de hitlijsten.

In 2021 verscheen Metejoors debuutalbum, dat intussen platina heeft behaald en al bijna twee jaar hoog in de Ultratop staat. Op het album staan de monsterhits ‘1 Op Een Miljoen’, ‘Rendez-vous’, ‘Ze Meent Het’ en ‘Dit Is Wat Mijn Mama Zei’. Ook met ‘Wat Wil Je Van Mij’, een duet met de Nederlandse Hannah Mae, scheert Metejoor nog steeds hoge toppen. De song is intussen goed voor dubbel platina en is daarmee een van de grootste hits in Vlaanderen. Ook in Nederland kent deze single een grote doorbraak. Met ‘Wat Wil Je Van Mij’ heeft Metejoor daar als vijfde Vlaamse zanger ooit een Nederlandstalige top 10-hit te pakken.

Nu is Metejoor er met zijn tweede album ‘Joris’, een heel persoonlijke plaat. De leading track ‘Eigen Schuld’ is een echte power ballad en gaat tot in het diepste van de ziel. Naast talloze nieuwe nummers staan op het album ook gekende hits als ‘Wat Wil Je Van Mij’ en ‘Kijk Ons Nou’, een song met de Nederlander Snelle. Ook de Liefde Voor Muziek-tracks ‘Laat Ons Een Bloem’, waarmee Metejoor de zomer van 2023 inpakte, en ‘Schaduw’, een samenwerking met zijn zus Lisa, prijken op het album.

In het voorjaar van 2024 trekt Joris met zijn band, alle hits én nummers uit het nieuwe album opnieuw op tournee langs de Vlaamse Theaters, met op 16 maart 2024 een halte in Concertgebouw Brugge.

sam. 16 mars 2024 -20.00
Ventes externes
Concertzaal
début 20.00
fin prévue 22.00
Tous les prix incluent les frais de réservation.

Tickets - In&Uit Brugge

Organisator

Concertevents