Go to the main content
Ticketsales 2024/25 have started for Friends and Keys members. Order a order now and get discounts from 3 performances.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Metejoor

Organizer: Concertevents

Sat 16 Mar 2024 -20.00
Third party seller
Concertzaal
start 20.00
expected end time 22.00
All prices include booking fees.

Tickets - In&Uit Brugge

Organisator

Concertevents

Metejoor, tot twee jaar geleden nog de enthousiaste leerkracht Joris Van Rossem uit Vosselaar, is ontzettend populair en niet meer weg te denken uit de hitlijsten.

In 2021 verscheen Metejoors debuutalbum, dat intussen platina heeft behaald en al bijna twee jaar hoog in de Ultratop staat. Op het album staan de monsterhits ‘1 Op Een Miljoen’, ‘Rendez-vous’, ‘Ze Meent Het’ en ‘Dit Is Wat Mijn Mama Zei’. Ook met ‘Wat Wil Je Van Mij’, een duet met de Nederlandse Hannah Mae, scheert Metejoor nog steeds hoge toppen. De song is intussen goed voor dubbel platina en is daarmee een van de grootste hits in Vlaanderen. Ook in Nederland kent deze single een grote doorbraak. Met ‘Wat Wil Je Van Mij’ heeft Metejoor daar als vijfde Vlaamse zanger ooit een Nederlandstalige top 10-hit te pakken.

Nu is Metejoor er met zijn tweede album ‘Joris’, een heel persoonlijke plaat. De leading track ‘Eigen Schuld’ is een echte power ballad en gaat tot in het diepste van de ziel. Naast talloze nieuwe nummers staan op het album ook gekende hits als ‘Wat Wil Je Van Mij’ en ‘Kijk Ons Nou’, een song met de Nederlander Snelle. Ook de Liefde Voor Muziek-tracks ‘Laat Ons Een Bloem’, waarmee Metejoor de zomer van 2023 inpakte, en ‘Schaduw’, een samenwerking met zijn zus Lisa, prijken op het album.

In het voorjaar van 2024 trekt Joris met zijn band, alle hits én nummers uit het nieuwe album opnieuw op tournee langs de Vlaamse Theaters, met op 16 maart 2024 een halte in Concertgebouw Brugge.

Sat 16 Mar 2024 -20.00
Third party seller
Concertzaal
start 20.00
expected end time 22.00
All prices include booking fees.

Tickets - In&Uit Brugge

Organisator

Concertevents