Aller au contenu principal Flèche droite
Nous prenons le Coronavirus très au sérieux et prenons des précautions très strictes. Vous pouvez suivre les nouveaux développements sur notre site web. plus d'infos
menu
menu

Wiener Strauss Gala

K&K Philhamoniker

jeu. 31 jan 2019 -19.30
Concertzaal
début 19.30

Tickets & info

voorverkoop start op maandag 4 juni:

- Balie In&Uit ('t Zand 34, Brugge)
- In&Uit

Levendige Weense muziekcultuur met een fris levensgevoel – het "Wiener Johann Strauss Konzert-Gala" met de K&K Philharmoniker komt alle beloften na! Beminnelijke ongedwongenheid en een vlot tempo garanderen de Oostenrijkse levenswijze.

Meer dan een miljoen bezoekers in 19 Europese landen lieten zich meeslepen met de opgemonterde en jeugdige charme van de exportschlager "Made in Austria" van Matthias Georg Kendlinger.

23ste Europese tournee van 27 december tot 7 februari 2019 – met concerten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Italië, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen en Oekraïne.

De K&K Philharmoniker wekken de melodieën van de Strauss-dynastie op charmante wijze opnieuw tot leven. Ook dit seizoen mochten de traditionele toegiften "Donauwalzer" en "Radetzky-Marsch" de kroon op het werk zetten.

"Weens, nostalgisch, gewoon goed!" (Volkskrant van Leipzig)

Eens te meer dragen de originele optredens van het Oostenrijkse K&K Ballett bij tot het sympathieke karakter van deze concertreeks. 
Onvergetelijk hierbij blijft Gerlinde Dill, die haar stempel nadrukkelijk op deze formatie drukte en meer dan 20 jaar lang 
choreografieën voor het wereldberoemde Weense nieuwjaarsconcert maakte.

 

Organisator: Royal Event Management GmbH

www.dacapo.at

jeu. 31 jan 2019 -19.30
Concertzaal
début 19.30

Tickets & info

voorverkoop start op maandag 4 juni:

- Balie In&Uit ('t Zand 34, Brugge)
- In&Uit

nos recommandations

Partager cet événément