Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
menu
menu

Jouw coronaproof event

Jouw coronaproof event

Wij hebben de afgelopen periode heel wat expertise opgebouwd om alles zo coronaproof mogelijk te organiseren. Ook met hybride evenementen, met een mix van mensen ter plekke en thuis, heeft ons team heel wat ervaring.

Coronaproof mogelijkheden

  • Private activiteiten en bijeenkomsten binnen zijn voorlopig verboden.
  • Publiek evenement of congres voor maximum 200 bezoekers. Houd rekening met een algemene mondmaskerplicht (ook in de zaal) vanaf 6 jaar. Vanaf 50 bezoekers is toegang tot het Concertgebouw enkel mogelijk op vertoon van een Covid Safe Ticket (CST) en een identiteitskaart. Het Concertgebouw staat in voor de controle van het CST voor bezoekers en genodigden. Wenst u als organisator ook het CST te hanteren voor crew en artiesten, dan kan u hier zelf in voorzien.
  • Publieke voorstelling in de Concertzaal kan voor maximum 200 bezoekers. Hou rekening met een een algemene mondmaskerplicht (ook tijdens de voorstelling) vanaf 6 jaar. Dee toegang voor de ticketkopers is enkel mogelijk op vertoon van een Covid Safe Ticket (CST) en een identiteitskaart, ongeacht het aantal verkochte tickets

Ons aanbod

Hybride events

Hybride events

Hybride events
Door je meeting, congres of evenement uit te breiden met een interactieve live-uitzending genereer je meer publiek en meer betrokkenheid bij je doelgroep. Technologie is daarbij de sleutel tot succes! Niets mag de online participatie in de weg staan, iedereen moet kunnen rekenen op een volledig doordachte online ervaring. Het gebruik van hybride technieken op jouw evenement kan het bereik tot 10 keer groter maken – zeker de moeite waard, dus. Het Concertgebouw heeft heel wat ervaring in huis en doet een beroep op externe specialisten om de beleving compleet te maken!
FAQ
Concertgebouw Brugge — place to meet

Concertgebouw Brugge — place to meet

Concertgebouw Brugge — place to meet
Concertgebouw Brugge heeft uitstekende jaren achter de rug als venue voor seminaries, evenementen en congressen. Concertgebouw Events is dan ook een groeiende divisie binnen Concertgebouw Brugge.
Neem contact op met ons team

Neem contact op met ons team

Neem contact op met ons team
We staan garant voor het goede verloop van de evenementen. Samen met jou halen we het beste uit ons divers zalenaanbod. We zorgen voor een totale dienstverlening van onthaal en techniek, tot catering en meer … We kunnen ons voorstellen dat je in deze tijden van corona met heel wat vragen zit.