Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
COVID-19. De ticketverkoop van ons nieuwe seizoen stellen we voorlopig uit. We kijken uit naar een veilige heropstart. meer info
menu
menu

Terugname tickets

Ruilen

Gekochte tickets worden niet terugbetaald of omgeruild door Concertgebouw Brugge. Je kan jouw gekochte tickets op deze pagina van de website van In&Uit te koop aanbieden. Is de voorstelling van seizoen 20-21 geannuleerd of uitgesteld door Concertgebouw Brugge ten gevolge van COVID-19? Dan geldt deze ticketregeling.   

Verloren?

Gekochte tickets worden niet terugbetaald of omgeruild door Concertgebouw  Brugge. 

Verhinderd?

Gekochte tickets worden niet terugbetaald of omgeruild door Concertgebouw  Brugge. Ze worden wel terugbetaald bij een volledige afgelasting van de aangekondigde voorstelling.

Teruggave ten gevolge van COVID-19

Onze website bevat een module in je persoonlijke accountomgeving die jou als ticketkoper in staat stelt om via je account op de website een automatische terugbetaling aan te vragen in geval van uitgestelde of geannuleerde voorstellingen ten gevolge van COVID-19. Daarnaast zal je er ook nog steeds kunnen voor kiezen om de waarde van je tickets te doneren aan ons solidariteitsfonds of om die om te zetten in een tegoed. Je zal zo dus zelf kunnen aangeven wat je wil doen met de ticketwaarde van je ticket. We hopen uiteraard dat we geen voorstellingen zullen moeten annuleren, maar voorzien wel de mogelijkheid van een volledige terugbetaling van je tickets in geval van annulatie van een voorstelling.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *