Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
menu
menu

Sollicitatiedagen voor Jumbo in het Concertgebouwcafé

Sollicitatiedagen voor Jumbo in het Concertgebouwcafé

Op 1 en 13 april 2021 organiseerde Jumbo sollicitatiedagen in het Concertgebouwcafé.

De Nederlandse supermarktketen Jumbo opent dit jaar een nieuwe vestiging in Zedelgem en dit kan niet zonder het geschikte personeel. Om de sollicitatiegesprekken coronaproof te organiseren nam filiaalmanager Mieke Vandevoorde contact met ons op. Ons Concertgebouwcafé was de perfecte locatie voor de sollicitatiegesprekken. Een locatie die in principe niet verhuurd wordt voor events … maar die nu – wegens Covid-19 – wel beschikbaar was en vooral vlot bereikbaar was voor de sollicitanten.

De verschillende tijdsloten, voldoende afstand tussen de sollicitanten en deelnemers, mondmaskers, ontsmettingsdispensers… zorgden ervoor dat beide dagen volledig coronaproof konden verlopen.

'Concertgebouw Brugge is een toplocatie! Normaal gaan onze sollicitatiegesprekken door in een nabijgelegen Jumbo-winkel of een hotel maar met de Covid-19 maatregelen mocht dit niet. Het gebouw maakt ook indruk op de sollicitanten.'
— Mieke Vandevoorde, Filiaalmanager Jumbo Zedelgem

Zelf een coronaproof meeting of evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op voor een plaatsbezoek en/of een voorstel op maat.
Deel dit nieuwsbericht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *