Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen. OK / Lees meer

Concertgebouw Brugge

  • Nederlands NL
  • Français FR
  • English EN
Verlanglijst0

Social media

Terug

Niet te missen oude muziek in 2017-2018

De zomer is op z’n hoogtepunt, maar wij blikken met deze luisterfragmenten al even vooruit op een rijkgevuld seizoen vol oude muziek.

Hofkapelle München & Vocalconsort Berlin — C.P.E. Bach. Die Auferstehung

za 12.08.2017 / 20.00

Rijkgeschakeerde aria’s, imposante koren en verfijnde instrumentale delen uit dit lyrische oratorium – zijn meesterwerk, aldus de componist. 
Meer info & tickets
Onderdeel van MAfestival 2017


Cappella Mediterranea & Leonardo García Alarcón  — Kerstconcert. Carmina Latina

vr 22.12.2017 / 20.00

Cappella Mediterranea en Leonardo García Alarcón verwarmen lijf en ziel met polyfonie uit het ‘nieuwe contintent’. Kerst klonk nog nooit zo zwoel. 
Meer info & tickets


Bach Academie Brugge — Bach bewerkt

wo 24.01 – zo 28.01.2018

In de tijd van Bach was elke muziekopvoering een unieke gebeurtenis, en dus was het niet gek dat componisten hun eigen hits graag herwerkten. Dat is exact wat alle uitvoerders voor deze Bach Academie ook doen. Verwacht u aan unieke uitvoeringen, onverwachte klanken en herkenbare melodieën. 
Meer info & tickets


Gold — Brugse stemmen uit de renaissance

ma 07.05 – zo 13.05.2018

Een nieuw festival voor Brugge. Een blik op de Gouden Eeuw die Brugge rijkdom, kunstschatten, maar bovenal muziek bracht. De eerste editie focust op het verhaal van Donaas de Moor, met de opmerkelijke Missa de Sancto Donatiano van Jacob Obrecht.
Meer info & tickets