Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen. OK / Lees meer

Concertgebouw Brugge

  • Nederlands NL
  • Français FR
  • English EN
Verlanglijst0

Social media

Terug
  • Franky Depickere (Cera), Katrien Van Eeckhoutte (Concertgebouw), Jeroen Vanacker (Concertgebouw). (C) sightways

Concertgebouw Brugge en Cera

Woensdag 19.04.17 - Cera en Concertgebouw Brugge gaan voor een grotere maatschappelijke impact van kunst en cultuur. De nieuwe intense en duurzame samenwerking moet voelbaar en zichtbaar kansen creëren voor artiesten, een breed en nieuw publiek én kwetsbare groepen. 

Franky Depickere, gedelegeerd bestuurder Cera: “Deze samenwerking laat ons genieten van de accommodatie en het uitstekende programma van het Concertgebouw en we gaan ook inhoudelijk samenwerken om projecten een bredere uitstraling en bereik te geven.” 

Katrien Van Eeckhoutte, algemeen directeur Concertgebouw Brugge: “Als Vlaamse Kunstinstelling en cultureel ondernemer wil Concertgebouw Brugge een open huis zijn en willen we met kunst verbindingen leggen. We zijn constant op zoek naar versterkende kennisdeling en krachtenbundeling over sectoren heen. Met vernieuwende artistieke projecten willen we nog meer mensen raken, betrekken en helpen ontdekken. Zo kan het Concertgebouw een motor zijn voor de realisatie van de waarden van Cera op regionaal, nationaal en internationaal vlak.”

Lees het volledige dossier.