Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen. OK / Lees meer

Concertgebouw Brugge

  • Nederlands NL
  • Français FR
  • English EN
Verlanglijst0

Social media

Terug

Belgian Jazz Meeting

Op 4, 5 en 6 september 2015 vindt in Brugge de 3de editie van de Belgian Jazz Meeting plaats, een ontmoetingsmoment dat de Belgische jazz internationaal onder de aandacht brengt.

Het driedaagse evenement komt opnieuw tot stand door een unieke samenwerking tussen Jazz Brugge / De Werf, Kunstenpunt, Wallonie-Bruxelles Musiques, JazzLab Series, Les Lundis d’Hortense, Museact en wordt gerealiseerd met steun van de Vlaamse Gemeenschap, de Fédération Wallonie-Bruxelles, de Provincie West-Vlaanderen en de stad Brugge.

De Belgian Jazz Meeting is geen publiek evenement maar bedoeld voor professionelen werkzaam in de jazzscene: programmatoren, pers, muzikanten en hun management, beleidsmakers… Daarvoor hebben wij in het programma naast de showcases ook netwerkmomenten en een infomarkt toegevoegd. Wij nodigen dan ook alle Belgische jazzmuzikanten en collega’s uit om aan het project deel te nemen omdat we geloven dat ieders aanwezigheid bijdraagt tot het welslagen van de doelstellingen, nl. het bevorderen van internationale kansen voor de Belgische artiesten en het uitwisselen van kennis en expertise over de (taal)grenzen.

Uitnodigingen werden verstuurd naar alle contacten uit de databanken van de partners. Contacteer Belgian Jazz Meeting indien je geen uitnodiging hebt ontvangen.

Alle informatie vindt u op www.belgianjazzmeeting.be.