Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
We hanteren voor alle publieke voorstellingen het Covid Safe Ticket. Lees alle coronamaatregelen
menu
menu

Live Symposium van Hartcentrum Brugge is eerste Covid Safe Congres in Concertgebouw

Live Symposium van Hartcentrum Brugge is eerste Covid Safe Congres in Concertgebouw

De hoeveelste keer het Hartcentrum Brugge-Oostende, onderdeel van het AZ Sint-Jan, zijn Symposium Cardiologie in het Concertgebouw Brugge organiseerde … dat houden we niet meer bij. Wat we wél zeker weten: dit congres op zaterdag 11 september betekende voor het Concertgebouw het eerste congres dat met het nieuwe Covid Safe Ticket kon plaatsvinden. Alle aanwezigen hielden zich netjes aan de regels en legden voor het binnenkomen van het Concertgebouw hun Covid Safe Ticket of negatieve PCR-test van maximum 24 uur oud voor.

 "De innovatieve referentiezorg waarvoor het Hartcentrum Brugge-Oostende staat, werd prachtig in beeld gebracht tijdens het live symposium op 11 september. De enthousiaste reacties van de deelnemers motiveren ons om op de ingeslagen weg verder te  gaan”. 

— Rene Tavernier, Diensthoofd Cardiologie, AZ Sint Jan Brugge-Oostende

 

In de Concertzaal stond MediAVentures in voor de techniek en een live-verbinding tussen het Concertgebouw en de operatiekamers van het AZ Sint-Jan. Dankzij de nieuwste technologieën konden de bijna 300 aanwezigen de operaties tot in het fijnste detail volgen. 

Traiteur Cardinal zorgde voor de koffiepauzes en een lunch achteraf. Door de invoering van het Covid Safe Ticket kon ook dit rechtstaand en zonder afstandsregels.

Deel dit nieuwsbericht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *