Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
We hanteren voor alle publieke voorstellingen het Covid Safe Ticket. Lees alle coronamaatregelen
menu
menu

Jong talent van de Kamermuziekzaal tot in de huiskamer

Jong talent van de Kamermuziekzaal tot in de huiskamer

Antanjula koos voor de Kamermuziekzaal voor een intieme, dynamische live-performance. Het project greep de culturele activiteitenpremie van de Vlaamse Overheid aan waardoor deze jonge artiesten de mogelijkheid kregen om deze voorstelling in première op te voeren in het  Concertgebouw.

Antanjula bestaat uit de Belgische violist Theo Carpentier en de Duitse nyckelharpa speelster Angela Ambrosini. Danser Robson Ledesma creëerde de choreografie. Ze stelden er hun nieuwe project Bending Bridges voor, helaas niet voor een live publiek.

Na overleg met het team Business & Events en externe partner Studio Que Paso koos Antajula voor een dynamische concertopname die via diverse kanalen online aangeboden werd. De stemmige kamermuziekzaal bood de juiste sfeer en ruimte om aan de verwachtingen van het ensemble te voldoen.

Videomaker Lore Feryn van Studio Que Paso capteerde het concert en monteerde de beelden zo dat de voorstelling voor het online publiek als live ervaren werd. Zo kwam de heerlijke muziek dankzij onze digitale expertise rechtstreeks vanuit de Kamermuziekzaal de huiskamers binnen.

De première vond plaats op zaterdagavond 1 mei 2021 via de Facebookpagina en het YouTube-kanaal van Antanjula. De voorstelling staat ondertussen niet meer integraal online maar hier vind je nog een exclusief fragment.

Neem contact op

Ook op zoek naar een unieke locatie voor opnames van een voorstelling of videoclip? Neem dan vrijblijvend contact op voor een plaatsbezoek en/of een voorstel op maat.
Pagina inhoud
Open inhoud
Deel dit nieuwsbericht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *