Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
menu
menu

Iedereen Klassiek 2021

Iedereen Klassiek 2021

Hét feest van de klassieke muziek

We zijn in de wolken om je dit jaar opnieuw te mogen verwelkomen op Iedereen Klassiek! Het is voor ons allemaal de hoogste tijd om weer te genieten van prachtige muziek, in de beste uitvoeringen. Klara, Concertgebouw Brugge, Brugge Plus en Stad Brugge slaan op 30 oktober de handen in elkaar voor een bijzondere en veilige editie van Iedereen Klassiek.

Wil je er graag bij zijn? Deze tips en maatregelen maken er voor iedereen een feest van:

  • Reservatie van je gratis online tickets is noodzakelijk en kan via deze website, aan de balie van In&Uit Brugge of telefonisch via de gratis ticketlijn 078 / 15 20 20 (ma-vr 14.00-17.00u).
  • Per voorstelling zijn er aparte tickets. Je kan maximaal voor 3 voorstellingen reserveren, voor maximaal 5 tickets per voorstelling.
  • Een Covid Safe Ticket is verplicht vanaf 12 jaar. Een mondmasker (vanaf 12 jaar) is verplicht op alle locaties. Tijdens de voorstellingen mag het mondmasker worden afgezet. 
  • Denk erom dat je de voorstellingen niet vroegtijdig mag verlaten en dat je voldoende tijd rekent om naar een volgende voorstelling te gaan.
  • Voor concerten in externe locaties kunnen tickets – voor zover beschikbaar – slechts gereserveerd worden tot vrijdag 29 oktober om 23.59 uur.

Thuisblijvers hoeven niks te missen: Iedereen Klassiek volg je op Klara, klara.be en de Klara-app!

Programma

Nooit genoeg klassiek!

Nooit genoeg klassiek!

Nooit genoeg klassiek!
Smaakt Iedereen Klassiek naar meer? Wij zien je ook na 30 oktober graag terug in muziekstad Brugge en het Concertgebouw! We tippen je graag enkele fijne voorstellingen vol symfonische kracht of ontroerende muziek, concerten middenin het orkest of cultuurpret met de hele familie in ons unieke gebouw. Tot snel!

Partners

Met de steun van Stad Brugge