Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen. OK / Lees meer

Concertgebouw Brugge

  • Nederlands NL
  • Français FR
  • English EN
Verlanglijst0

Social media

Terug
  • (c) Filip Dujardin

Installaties Filip Dujardin (28.03.18 - 24.06.18) — Sequens n°4

Aanvang

woensdag
  • 10.00 Concertgebouw
Voeg toe aan verlanglijst normal

Toelichting

Pik tijdens uw bezoek aan het Concertgebouw meteen ook een van onze fototentoonstellingen mee.

Kunstenaar Filip Dujardin palmt het Concertgebouw in met een ruimtelijke installatie die zich nestelt in de betonstructuur. Snelbouw bakstenen banen zich een weg in de nissen en hoeken van het gebouw. Geheel passend binnen ons seizoensthema ‘metamorfose’ speelt Dujardin met ruimtes en muren en maakt bouwsels die zowel begin als eindpunt kunnen zijn: het Concertgebouw als podium om standvastigheid, vernieuwing en alles wat er tussen ligt te tonen. Filip Dujardin maakte eerder kunstfoto’s van de architectuur van het Concertgebouw die onder meer te zien waren in het boek X over 10 jaar Concertgebouw én op de cover van de seizoensbrochure 2017-2018.

Bezoek de tentoonstelling van Filip Dujardin voor of na een voorstelling in het Concertgebouw. Of combineer de tentoonstelling met Concertgebouw Circuit, het origineel bezoekersparcours met kunst en architectuur.