Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen. OK / Lees meer

Concertgebouw Brugge

  • Nederlands NL
  • Français FR
  • English EN
Verlanglijst0

Social media

Terug

Jef Neve — Spirit Control

Aanvang

zaterdag
  • 20.00 Concertzaal

Toelichting

Wat als je voelt dat je op topsnelheid bent?  Wat als plots in het midden van je leven alle zeilen in de juiste richting staan?  Wat als je eindelijk geleerd hebt om op de moeilijkste golven te blijven rechtstaan en met een spectaculaire sprong het veilige strand weet te bereiken?  Het gevoel dat ik heb wanneer ik ga kitesurfen, een gecontroleerd gevecht met water en wind, zelfs in de mogelijkheid zijn om "te vliegen", dat is wat ik vond in mijn leven:

"Spirit Control", het gevoel dat je geest eindelijk doet wat je altijd verlangd hebt, de gedacht dat je zelf aan het roer staat nu, een heerlijk gevoel van vrijheid.

De mooiste muziek is zoals het leven op zijn best: Ruimte voor improvisatie, en de mooiste stem is er subtiel uit weggelaten, zodat iedereen het voor zichzelf kan inkleuren en zijn eigen verhaal kan scheppen.

Het tempo ligt hoog, Jef Neve duwt met de piano de stroom voorwaarts, drums en electronica doen het rommelen in de onderbuik, terwijl de strijkers voor het drama zorgen.  Dit resulteert in meeslepende songs waar je zo de beat onder kan voelen, meegezogen in het ritme van deze tijd.

Organisator

Concertevents bvba

Tickets & info

Programma en uitvoerders

Uitvoerders

Piano: Jef Neve
Drums / electronics: Jens Bouttery
Bass / cello: Lennart Heyndels
+ strijkkwartet