Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen. OK / Lees meer

Concertgebouw Brugge

  • Nederlands NL
  • Français FR
  • English EN
Verlanglijst0

Social media

Terug

Dating the artist — Tussen droom en uitvoering

Aanvang

zaterdag
  • 22.00 Kamermuziekzaal

Toelichting

Publiek en uitvoerders kijken elkaar diep in de ogen

Er groeit iets moois in ons Concertgebouw … Al enkele maanden spreken een twintigtal muziekliefhebbers en muzikanten van het ensemble Vox Luminis op gezette tijdstippen met elkaar af. Het begon allemaal eind september, toen de deelnemers elkaar beter leerden kennen tijdens een open repetitie van Vox Luminis, en tijdens een speeddate.

Die avond zijn er dan echte koppels gevormd, die heel wat afgebabbeld hebben. Over muziek. Maar ook over hoe elk een concert beleeft. Trek je al dan niet je beste pak aan om een concert bij te wonen, en waarom? Wat is het belang van zaalverlichting tijdens een concertuitvoering, of let je daar niet op?

Kortom: dit project Dating the Artist levert verhelderende inzichten op, over hoe muzikanten én publiek een live concertuitvoering ervaren.

Benieuwd naar hun relaas? Schuif zaterdagavond, na de uitvoering van Bachs Magnificat aan voor een nagesprek. De daters én moderator Kaat Haest delen graag hun ervaringen met al wie het wil horen. Spannend …

U leest hun verslag later ook op de blog van het Concertgebouw, en de website van Musica. 

Reportages

 

Meer info over het project Dating the Artist.

 

Programma en uitvoerders

Uitvoerders

Kaat Haest: moderator

Onderdeel van

Partners

coproductie met Musica, Impulscentrum voor Muziek in samenwerking met Vox Luminis

Concertgebouw Servies

Gezellig tafelen voor of na een voorstelling.