Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Belletje Track

Het Concertgebouw en Cera roepen producers en Brugse inwoners op om samen een Brugse buurt muzikaal te vatten! Neem jij deel met jouw buurt aan het verbindend en creatief participatieproject Belletje Track?

Het Concertgebouw matcht jouw buurt met een producer die dit najaar van deurbel tot deurbel gaat en de typische geluiden opneemt die je buurt zo uniek maken. In het voorjaar komt een mobiele bar langs en kan je samen met je buren genieten van een drankje en jullie eigen (exclusieve) soundtrack. Online worden alle verschillende buurttracks verzameld en kan je stemmen op je favoriet Leer je buurt nog beter kennen en wie weet klinkt jullie soundtrack als de beste in het Brugse Ommeland!

 

In samenwerking met Het Entrepot, Dijf Sanders  & Cera.

OPEN CALL: Brugse buurten gezocht

 

 Jij bent een enthousiaste Bruggeling en zet je in voor een warme buurt? Schrijf je dan zeker in voor Belletje Track!

 

1.  Schrijf je in voor 31 juli 2024 en vraag je deelnamepakket aan voor je buurt.

2. Op 30 augustus van 18.00 tot 20.00 worden alle deelnemers uitgenodigd in het Concertgebouw en wordt je buurt gematcht met een producer.

3. Vanaf september komt de producer langs om opnames te maken van de typische geluiden die jouw buurt zo uniek maken. Je bent daarbij aanspreekpunt voor de producer en de buurt. Onder leiding van Dijf Sanders worden deze opnames verwerkt tot een exclusieve soundtrack.

4. In januari 2025 komt een buurtbar langs en kan je samen met je buurt genieten van een drankje en de gloednieuwe soundtrack.

5. Vanaf dan kan er gestemd worden op de beste soundtrack. De buurt met de meeste stemmen, wint een exclusief bezoek 'Achter de schermen van het Concertgebouw’.

6. Vragen of info? Mail naar valentina@concertgebouw.be

 

 

OPEN CALL: Producers gezocht

 

Jij bent een (beginnende) producer en houdt van een uitdaging? Schrijf je dan zeker in voor Belletje Track!

 

1.  Klik op onderstaande button en laat je e-mailadres achter. Vanaf 1 juli ontvang je een inschrijvingsformulier en kan je 3 eigen composities insturen. Producers Dijf Sanders selecteert de beste inzendingen.

2. Word je geselecteerd, dan start het écht. Je krijgt een Brugse wijk toegewezen en gaat met het Concertgebouw op pad, belt aan bij bewoners en neemt alle unieke geluiden van deze wijk op.

3. Leef je uit in Het Lab van Het Entrepot en onder begeleiding van Dijf Sanders werk je je eigen opnames uit tot een eigenwijze track.

4. Wie weet win jij wel een exclusieve één-op-één masterclass met topproducer Dijf Sanders!