Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Het Concertgebouw ziet jouw gezondheid als hoogste prioriteit. We annuleren alle publieke evenementen t.e.m. 15 mei. Alle ticketkopers zullen persoonlijk gecontacteerd worden. Volg de laatste evoluties op onze website. lees meer
menu
menu

Acoustic Power

Workshop en concert

Met het project Acoustic Power confronteren we jongeren van de derde graad secundair onderwijs met de overweldigende kracht van een orkest. Ook in deze derde editie ervaren jongeren hoe boeiend klassieke muziek – in al zijn facetten, zowel emotioneel, verhalend als technisch – is.

We starten met een laagdrempelige workshop, helemaal op maat van de klas. Wie wil, kan tussendoor deelnemen aan een wedstrijd. Tenslotte maken de leerlingen een concert in het Concertgebouw mee met enkele korte, toegankelijke muziekstukken, uitgevoerd door het Symfonieorkest Vlaanderen.

Een project van Concertgebouw Brugge in opdracht van de Provincie West-Vlaanderen, met de kracht van Spa, de steun van KU Leuven en met dank aan onze buspartner Keolis.

Alle info op www.acousticpower.be

Wanneer

WORKSHOP (op school)

  • Tussen donderdag 16.01.2020 en vrijdag 06.03.2020 (in overleg te bepalen)
  • Duur: 2 lesuren of 1 lesuur (naar keuze)

DO IT YOURSELF (facultatieve wedstrijd)

  • Inzendingen vóór vrijdag 27.03.2020
  • Filmpje inzendingswedstrijd mag maximum 1 minuut duren

CONCERT (in het Concertgebouw) te kiezen uit:

Het Concertgebouw ziet de gezondheid van publiek, personeel en artiesten als hoogste prioriteit. Uit voorzorg en om ieders gezondheid te kunnen garanderen heeft het Concertgebouw daarom besloten om de Acoustic Power concerten op maandag 27 en dinsdag 28 april te annuleren.

Prijzen

  • € 5 per leerling: workshop + concert (met eigen vervoer)
  • € 8 per leerling: workshop + concert (met busvervoer door Keolis,  buspartner van Acoustic Power)

Meer info of inschrijven

Video & foto's

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *