Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen. OK / Lees meer

Concertgebouw Brugge

  • Nederlands NL
  • Français FR
  • English EN
Verlanglijst0

Social media

Artistieke missie & services

Artistieke missie

Concertgebouw Brugge is een muziek- en podiumkunstencentrum dat zich richt op de ontwikkeling en presentatie van kunst op een mondiaal niveau. Het Concertgebouw richt zich op muziek en hedendaagse dans. Met de interactieve ruimte voor geluidskunst (Sound Factory) en de collectie beeldende kunst creëert het Concertgebouw permanent mogelijkheden voor (actieve) hedendaagse kunstbeleving. De uitgesproken keuze voor creatie en creativiteit in de programmering overstijgt het presenteren van kunst. Gevoed door een uitgebreide kunsteducatieve werking voor kinderen, jongeren en volwassenen biedt het Concertgebouw intense artistieke ervaringen in optimale omstandigheden, voor een ruim en divers publiek uit Vlaanderen en daarbuiten.

Services

Naast de eigen artistieke werking stelt het Concertgebouw zijn infrastructuur ter beschikking van derden voor de organisatie van alle mogelijke evenementen. De Concertzaal (1289 plaatsen), de Kamermuziekzaal (maximaal 322 plaatsen), de diverse ontvangstruimten met panoramisch zicht op de historische binnenstad van Brugge, kortom het hele gebouw kan gebruikt worden voor de organisatie van congressen, colloquia, productpresentaties, recepties, podiumproducties... Het Concertgebouw ondersteunt u bij de organisatie van uw evenement.