Acoustic Power

HOME

Concertgebouw Brugge laat jongeren van de derde graad secundair onderwijs in West-Vlaanderen met een workshop en een concert proeven van het eigenzinnige, het originele en de power van klassieke muziek.

 

MET UW STEM WINT ACOUSTIC POWER DE KLARA AWARD!


Acoustic Power, een project van Concertgebouw Brugge, is genomineerd voor de Klara 'Iedereen Klassiek'-prijs!
Met Acoustic Power liet Concertgebouw Brugge vorig jaar 2.100 leerlingen van alle niveaus van de derde graad secundair onderwijs in West-Vlaanderen proeven van klassieke muziek. Dit via een workshop in de klas, een wedstrijd en een concert in het Concertgebouw door Symfonieorkest Vlaanderen.

Dit jaar wordt Acoustic Power met nog meer belangstelling verdergezet. Door deze prijs te winnen, willen we dit unieke en laagdrempelige project nog ruimer bekendmaken.

Na de aKCess-prijs (toegankelijk maken van cultuur) en de BILL-Award (de beste jongerencommunicatie-campagne) is deze nominatie een zoveelste opsteker voor dit jongerenproject dat gerealiseerd werd in opdracht van de Provincie West-Vlaanderen.

U wilt dat Acoustic Power de Klara 'Iedereen Klassiek'-prijs wint? Breng dan voor 20 januari hier uw stem uit!


WINNAAR VAN DE AKCESS-PRIJS 2016

Acoustic Power werd bekroond met de aKCess-prijs. aKCess by Prométhéa ondersteunt projecten die cultuur voor iedereen toegankelijk maken. Je leest er alles over op onze perspagina.

ACOUSTIC POWER WINT BILL AWARD

Na de aKCess-prijs wint Acoustic Power ook de BILL Award, een prijs voor beste jongerencommunicatiecampagne van 2015. De jury van BILL looft de campagne voor zijn sterke uitwerking, zowel offline als online. Meer info op onze perspagina.

facebook  vimeo  youtube